Setari Cookie-uri

Cătălin Bordea, ținta ironiilor după divorțul de fosta sa soție: Lângă mine nu mori de foame

Cătălin Bordea a fost ținta glumelor și a ironiilor în mediul online, asta după ce actorul a distribuit o fotografie cu el și a scris un mesaj amuzant.

Cătălin Bordea a surprins pe toată lumea după ce a confirmat divorțul de fosta sa soție, Livia. Chiar dacă această despărțire pare să fi avut un impact puternic asupra comediantului, el a ales să rămână ferm în fața ironiilor și comentariilor răutăcioase de pe rețelele de socializare.

În ciuda faptului că actorul nu și-a dorit sfârșitul relației, aceasta a fost o decizie pe care a respectat-o pentru soția sa. Chiar și așa, fanii și urmăritorii lui au fost rapizi în a-și exprima opinii împachetate în ironii și glume rputăcioase.

Pe conturile sale de socializare, Cătălin Bordea a găsit o modalitate de a face față situației printr-o postare cu un mesaj amuzant. Cu toate acestea, reacțiile fanilor săi nu au întârziat să apară. Comentariile pline de sarcasm și haz au inundat secțiunile de comentarii ale postărilor sale. Cu un ton ludic, el a postat o fotografie în care ținea o pâine în brațe, sub care a scris:

Citește și:

"Nu știu cum sunt alții, dar lângă mine nu mori de foame."

"Păi de când ai rămas doar tu, cred și eu că mănânci doar pâine boierească?. În sfârșit îți permiți! Lasă, că e mai bine așa, să îți cheltui singur banii de pe card. Azi o boierească, mâine poate și domnească…? Bravo, domnul Bordea! Ține-o tot așa!", sunt doar o parte dintre comentariile postate pe social media.

Acum câteva săptămâni, fosta sa soție, Livia, a ajuns recent la spital, dar Cătălin Bordea nu a dorit să ia legătura cu ea.

"Nu avem ce legătură să mai ținem. Când cineva te părăsește, e bine să îi respecți decizia și să încerci să îți vezi de viață. Nu știam că a ajuns în spital. Sper să fie bine!"

Citește și:

Cătălin Bordea și Livia au pus capăt unei povești de dragoste care a durat mai bine de un deceniu, semnând actele de divorț pe data de 14 iulie. Într-un mesaj public, Bordea a subliniat că motivele separării lor nu sunt tradiționale și a cerut presa să respecte suferința lor.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.