Setari Cookie-uri

Urari de Sfintii Mihail si Gavril

Mesaje speciale pentru sarbatoritii acestei zile!

Sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavril este foarte insemnata in tara noastra, acest lucru fiind evidentiat de numarul mare de persoane care poarta aceste nume sau derivatele lor. In total exista peste 1 321 000 de romani care isi serbeaza onomastica in ziua de 8 octombrie. Le uram tuturor un calduros “La multi ani!” si le venim in ajutor celor care doresc sa transmita urarile lor de bine celor care poarta aceste nume prin cateva mesaje speciale!

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc ca cele mai bune si frumoase lucruri sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca numai motive de a sarbatoare. La multi ani! Urari de Sfintii Mihail si Gavril

Citește și:

De Sfintii Mihail si Gavril, fie ca cei iubiti sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara minunata, iar fericirea sa te stranga in bratele ei in acest moment special!

Ingerii Mihail si Gavril sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca fericire in inima si in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!

Azi fiind o mare sarbatoare, Sfintii Mihail si Gavriil si ziua numelui tau , primeste din partea mea multe urari de bine, fericire, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor!

De ziua ta, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata si prieteni in casa in aceasta zi. La multi ani!

La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer “La multi ani!”

Citește și:

Sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.