Setari Cookie-uri

Shakira, înșelată de Gerald Pique? Cei doi nu mai locuiesc împreună, iar gurile rele vorbesc despre o a treia persoană

Ultimele mondenități au în prim plan relația amoroasă dintre Shakira și Gerald Pique. Potrivit unei publicații din Spania, cei doi nu mai locuiesc împreună, iar până la separarea oficială mai este un singur pas. Motivele, se pare, ar fi infidelitățile fotbalistului.

Shakira și Gerald Pique au probleme în amor, cel puțin asta scrie o publicație bine cunoscută din Spania. Potrivit El Periodico, artista și forbalistul ar locui deja separați, iar până la despărțirea oficială mai este un singur pas.

Aceeași publicație, citată de GSP, scrie că Pique s-ar bucura din plin de viața de burlac. Fotbalistul a fost văzut petrecând nopțile alături de câțiva prieteni, printre care și Riqui Puig, de la Barcelona.

Fotbalistul locuiește, așadar, singur într-un apartament din Barcelona, din cauza certurilor și neînțelegerilor conjugale. Se pare că Shakira l-ar fi prins pe tatăl copiilor ei cu o altă femeie, moment ce a dus la destrămarea relației.

Mai mult, de o perioadă bună de timp cei doi nu mai apar împreună, iar ultima melodie lansată de artistă i-a făcut pe fanii celor doi să își dea cu presupusul despre sfârșitul relației.

Citește și:

„Pentru a te completa, m-am rupt în bucăți. M-au avertizat, dar n-am fost atentă. Nu suport oamenii cu două fețe, băgam mâna în foc pe tine, dar rana creată mi-a deschis ochii. Am plâns atât de mult pentru tine!”, sunt doar o parte din versurile cântate de Shakira, în cea mai nouă piesă a sa.

Gerald Pique și Shakira sunt împreună din anul 2010 și au fost văzuți ca unul dintre cele mai frumoase cupluri din lume. Deși diferența de vârstă nu a fost un impediment, cei doi au decis să nu se căsătorească niciodată, însă au devenit părinții celor doi băieței pe care îi au împreună, Sasha și Milan.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.