Setari Cookie-uri

Alimentul pe care David Popovici nu îl consumă niciodată! Uite cum arată meniul zilnic al unui campion!

Toți românii sunt cu ochii pe David Popovici, asta după ce sportivul în vârstă de 17 ani a reușit să stabilească record după record, devenind dublu campion mondial la natație. Cum se menține în formă un sportiv de performanță și de la ce se abține David Popovici, o spune chiar el, într-un interviu despre performanțele sale uimitoare!

David Popovici este unul dintre cei mai urmăriți sportivi din lume, iar totul se datorează figurii frumoase pe care a făcut-o la Campionatul Mondial de la Budapesta. Stabilind record după record, David Popovici a devenit dublu campion mondial la natație, iar tot efortul său și al părinților săi a fost răsplătit.

Toți ochii sunt acum ațintiți spre campionul de 17 ani, iar David Popovici este invitat să participe la numeroase interviuri în care vorbește despre truda ce se află în spatele unui succes uriaș ca al său.

Potrivit doctordebine.ro, David Popovici are mare grijă la alimentația sa și se ține departe de făina albă, produsele tip fast-food și mâncarea cu multe grăsimi. În ceea ce privește micul dejun, sportivul consumă un iaurt mare cu banane, fulgi de ovăz și miere. Ulterior, gustările pe care le consumă de-a lungul unei zile conțin migdale, curmale sau alt tip de semințe.

Citește și:

După antrenamentele din sala de forță, David Popovici consumă un shake cu lapte, miere și scorțișoară.

Sportivul ia micul dejun cu ochii închiși

David Popovici a povestit că se trezește destul de devreme pentru a lua micul dejun, pe care îl mănâncă cu ochii închiși, după care mai doarme o oră și merge să se antreneze.

„Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine…Mănânc cu ochii închiși, ca să dorm la loc, o fac de mic și văd că funcționează la mine. Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00." a povestit David Popovici, într-o emisiune radio.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.