Zi specială pentru Reghecampf! Cu ochiul umflat, el împreună cu Corina Caciuc l-au botezat pe micuțul Liam

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat ieri micuțul, asta după ce, cu o zi în urmă, antrenorul și Anamaria Prodan și-au împărțit pumni în mijlocul străzii.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat băiețelul, pe micuțul Liam, duminică după amiază. Antrenorul a postat primele fotografii cu noua sa familie, spunând că este o zi specială. Cu toate că apare zâmbing larg în imaginile postate pe social media, ochiul umflat de la pumnul primit cu o zi în urmă de la Anamaria Prodan îl dă de gol.

Potrivit RomâniaTv, mândrul tătic și Corina Caciuc au decis să schimbe, pe ultima sută de metri, biserica unde a avut loc creștinarea micuțului. Cu toate că invitații îi așteptau pe cei trei la biserica unde a fost inițial stabilit botezul, ei s-au îndreptat către un alt lăcaș de cult.

La rândul ei, Corina Caciuc le-a arătat următirorilor săi de pe Instagram imagini din culisele botezului de vis, de la decorațiuni, candy bar, la petrecerea propriu-zisă. Ea a optat pentru o ținută elegantă, formată din 3 piese, pantaloni, bluză și vestă, vestimentație ce i-a pus în evidență silueta de după naștere.

Kudika Tarot

Fericiții părinți și invitații lor au petrecut până în zori la un local de lux din Capitală, iar antrenorul și femeia care i-a dăruit cel de-al treilea copil au dansat împreună, sărbătorindu-și povestea de dragoste.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, bătaie în mijlocul străzii

Cu o zi înainte de marele eveniment, Laurențiu Reghecampf s-a întâlnit cu Anamaria Prodan, iar cei doi și-au încheiat ziua la poliție, fiecare cu câte o plângere penală. Se pare că cearta s-a aprins după ce impresara i-ar fi arătat ceva lui Reghecampf pe telefonul ei.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri