Setari Cookie-uri

Shakira riscă până la 8 ani de închisoare pentru fraudă fiscală. Cum o apară avocații pe artistă?

Shakira a fost acuzată pentru neplata impozitului pe venit, constând în 14,5 milioane de euro. Artista riscă 8 ani de închisoare pentru fraudă.

Shakira a fost trimisă în judecată pentru neplată impozitului pe venit, între anii 2012-2014. Artista riscă până la 8 ani de închisoare pentru acuzațiile aduse.

Vedeta a respins în luna iulie cererea de soluționare a cazului, asta după ce autoritățile au acuzat-o că nu ar fi plătit cei 14, 5 milioane de euro, reprezentând impozitul pe venit. Procesul este în continuă desfășurare, iar procurorul care se ocupa de cazul Shakirei a cerut pentru artistă o pedeapsă de 8 ani de închisoare.

Avocații artistei au oferit un comunicat de presă în care au declarat că ordinul de trimitere în judecată este un pas normal în această procedură și ei vor lupta în continuare pentru dreptatea artistei.

„Ordinul de trimitere al Shakirei în judecată este doar un alt pas în orice procedură de acest gen. Situația nu s-a schimbat și totul continuă normal. Apărarea juridică a Shakirei își va face treaba prezentând argumentele scrise la momentul potrivit”, au transmis avocații artistei, scrie Reuters.

Citește și:

La rândul ei, Shakira a precizat că acuzațiile sunt false și nedreptate, declarând că și-a plătit toate îndatoririle de-a lungul timpului.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.