Setari Cookie-uri

Cristina Cioran rămâne fermă pe poziții! Nu își mai dorește împăcarea cu Alex Dobrescu!

După ce Alex Dobrescu i-a oferit un inel ca simbol de împăcare, Cristina Cioran a dezvăluit că între ea și tatăl fetiței sale nu mai poate fi vorba de o relație de iubire.

Alex Dobrescu încearcă cu orice preț să se împace cu Cristina Cioran și să ajungă din nou în sânul familiei fostei sale partenere de viață. Bărbatul i-a oferit recent Cristinei un inel, ca un simbol al iubirii pe care o simte pentru ea.

Recent, Cristina Cioran a povestit în emisiunea Vorbește lumea despre motivul pentru care nu se va mai împăca cu Alex Dobrescu. Vedeta a suferit mult și nu mai este dispusă să îi ofere lui Alex Dobrescu o nouă șansă. Tot ea a mărturisit că cei doi se întâlnesc de dragul micuței pe care o au împreună.

„Vorbim despre copil, despre ce treburi mai avem împreună. El este cu proiectele lui, are un restaurant libanez. Am vorbit despre împăcare, dar nu este cazul. Pe hârtie, minusurile sunt mai multe. În situația de față nu m-aș împăca cu el pentru copil. Nu cred în genul acesta de compormis”, a mărturisit Cristina Cioran în emisiunea de la PRO TV.

Citește și:

În ceea ce privește rolul de mamă, Cristina Cioran le este recunoscătoare părinților ei pentru ajutorul oferit. Ema simte, însă, lipsa tatălui și speră ca Alex Dobrescu să fie cât mai implicat în creșterea fetiței pe care o au împreună.

„Mama mea mă ajută cu fetița. El se implică atât cât dorește. Dacă vrea să o vadă pe Ema o vede, ieșim la un restaurant, ieșim într-un parc, este normal ca fetița să ne vadă într-o atmoferă plăcută. Își dorește la câteva zile să o vadă pe Ema. Fetița îi simte lipsa și contează foarte mult prezența celuilalt părinte.", a mai spus actrița.

Cristina Cioran nu se gândește la o altă relație

Cristina Cioran nu se gândește să își refacă viață, cel puțin pentru moment. Prioritatea atctriței este fetița ei și vrea să se ocupe în totalitate de creșterea micuței.

Citește și:

„Nu mă pot gândi la o altă relație. Ema e cea mai importantă și viața noastră e importantă, așa cum o avem și cum ne-o dorim”, a mai precizat actrița.

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.