Setari Cookie-uri

Pavel Bartoș, alegere dificilă! La ce poate renunța: Românii au talent sau Vocea României?

Pavel Bartoș a fost pus să aleagă între cele două formate de succes pe care le prezintă. Ce a ales actorul între "Românii au talent" și "Vocea României"?

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai iubiți prezentatori tv, care moderează două emisiuni în cadrul trustului Pro. Charisma și glumele sale îl fac să fie apreciat de mii de telespectatori, care îl urmăresc cu fiecare ocazie când apare pe micile ecrane.

Recent, în cadrul podcastului lui Speak, Pavel Partoș a primit o provocare dificilă. Actorul a fost întrebat ce ar alege între "Vocea României" și "Românii au talent", dacă ar fi să prezinte o singură emisiune.

Pavel Bartoș a răspuns întrebării dificile și a spus că nu ar putea renunța la emisiunea "Românii au talent".

„La ce ai renunța, la Vocea României sau la Românii au talent? Ipotetic vorbind, să zicem că ești pus într-o situație în care trebuie să renunți la una din astea două. La care renunți, că ambele îți plac, le iubești”, l-a întrebat Speak.

Citește și:

Mamăăă, nu pot…amândouă îți oferă altceva, de care eu am nevoie. Normal că la prima vedere îmi vine, pentru că e mai pe mine și structura mea umoristică, știi, aș zice că la Românii au talent niciodată, pentru că e formatul fenomen. Dar pe de altă parte Vocea îți oferă cu totul altceva. E un alt tip de implicare. Îți umple un gol, e alt tip de adrenalină, mai ales live-urile. Mie îmi plac live-urile de mor. Nu mi-e frică, pentru că îmi asum. Dacă fac o bâlbă, eu zic: „Oameni buni, e prima bâlbă din cele 38”. De fapt, cred că asta și iubește lumea la mine, tipul acesta de naturalețe pe care-l am. Eu sunt așa: 1,71, greutate fluctuantă, în funcție de Paște, Crăciun, pomana porcului, turnee”, a spus Pavel Bartoș, potrivit protv.ro.

Citește și:

Cum i s-a schimbat viața lui Pavel Bartoș după "Românii au talent"?

Pavel Bartoș a povestit într-un alt podcast despre schimbările pe care emisiunea Românii au talent i le-a adus în ultimii ani. Actorul a mărturisit că după prima ediție oamenii au început să îl recunoască pe stradă.

„Sunt doar o persoană publică populară și, într-adevăr, niciodată n-aș fi crezut că, mai ales când s-a făcut formatul Românii au talent, că el va fi un asemenea fenomen. Noi am rămas uimiți după prima emisiune. După prima emisiune de Românii au talent, toată lumea era uimită. Unii ziceau: „Pavele, dar noi nu am crezut că tu ești așa de amuzant” și dintr-odată toți știau: Pavel Bartoș! Dacă până atunci lumea zicea: „E ăla din seriale. Parcă l-am mai văzut pe la televizor…”, după primul sezon toți știau: „Pavel Bartoș”. Știau numele.

Citește și:

Îmi amintesc că, în nu știu ce episod din sezonul 1, eram la Piatra Neamț, dar noi filmasem de nu știu când preselecțiile, am dat cu o minge și știu că mi-am julit nasul și a iești sânge. Seara a fost emisiunea și a doua zi, mă duceam la teatru. În intersecție, la Universitate, era un polițist care dirija traficul și mă vede și mă trage pe dreapta și mă gândeam: „Doamen, ce am făcut?” Mă trage pe dreapta și mă întreabă: „Domne, vă mai doare nasul? V-am văzut aseară că v-ați rănit””, a povestit Pavel Bartoș.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.