Setari Cookie-uri

Eliminare înainte de marea finală! Ștefania Stănilă a părăsit Survivor: Mă doare, simțeam că pot mai mult de atât...

Ștefania Stănilă a părăsit cu ochii în lacrimi competiția Survivor, chiar înainte de marea finală!

Ștefania Stănilă a primit cele mai puține voturi din partea publicului, drept pentru care ea a fost eliminată de la Survivor, în ediția difuzată aseară, 17 mai. Marea finală a emisiunii va avea loc săptămâna viitoare, 24 mai, iar Ștefania a fost eliminată chiar înainte de încheierea competiției.

Cu lacrimi în ochi, concurenta a vorbit despre experiență trăită la Survivor și este încrezătoare că lucrurile așa trebuiau să se întâmple. Chiar dacă și-ar fi dorit să mai rămână în competiție, Ștefania este recunoscătoare pentru tot ceea ce a trăit aici.

„Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici. Deși am avut astăzi o mică accidentare, după am fost la reward, am vorbit cu mama mea și m-a încărcat atât de tare, încât puteam trece peste orice obstacol.
Chiar mă întristează faptul că durerea din sufletul ei este mult mai mare decât durerea propriu-zisă pe care o am la genunchi. Mă doare, mă doare foarte tare pentru că simțeam că pot mai mult de atât și nu-mi pare rău de absolut nimic. Nu-mi pare rău de nimic din ce-am făcut aici și sigur așa trebuie să fie și ceva mai bun mă așteaptă acasă”, a spus Ștefania Stănilă, în cadrul emisiunii.

Citește și:

Mai mult, ea a continuat și a spus că și-ar fi dorit enorm să ajungă în marea finală. Ea a mărturisit că o parte din sufletul ei va rămâne în Republica Dominicană, acolo unde a făcut față multor provocări de-a lungul ultimelor săptămâni.

„Mi-aș fi dorit să-mi duc visul mai departe. Mă doare și simt că ceva încă rămâne aici în Survivor. Nu-mi vine să cred, domnul Dan, sunt împăcat cu absolut tot ce am făcut.
E greu, chiar e greu, mi-aș fi dorit să ajung în ultima săptămână din marea finala și țin minte, domnul Dan, prima oară când am fost la casting și v-am întâlnit pe dumneavoastră și am fost foarte onorată că v-am văzut. Flacăra de campion e încă în mine”, a mai declarat ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.