Setari Cookie-uri

Vica Blochina, pe masa de operație: Nu m-au încurajat prietenii, au râs puțin de mine...

Vica Blochina s-a supus unei intervenții chirurgicale, unde a avut nevoie de anestezie generală. Momentele prin care a trecut fosta balerină.

Ieri dimineață, Vica Blochina le mărturisea urmăritorilor săi de pe Instagram că se pregătește de o intervenție chirurgicală, unde va fi nevoită să fie anesteziată total. Vedeta le-a mai vorbit internauților din spitalul privat la care s-a internat, înainte ca medicul să o cheme în sala de operație.

Acum, ea le-a spus internauților ce oprație și-a făcut, dar și de ce a ales să se supună unei astfel de intervenții. Vica Blochina a ales să își micșoreze stomacul, printr-o intervenție numită "plicatura gastrică".

Trebuie să-mi scoaă drenele, iar până atunci nu am voie să fac duș. Am făcut o intervenție chirugicală, care se numește plicatura gastrică pentru că aveam nevoie să-mi micșorez stomacul. Sunt fericită că mă simt bine, că am primit multe mseaje de la voi, m-am simțit iubită. Trebuie să beau 500 ml de lichide, pentru că am făcut o intervenție de plicatură gastrică. Am un prieten care a făcut operația acum un an, iar rezultatele sunt spectaculoase. Am vrut să-mi fac gastric sleeve, dar nu aveam destule kilograme în plus. Intervenția pe care am făcut-o eu e pentru aomeni supraponderali, dar care nu sunt obezi, eu am 15 kilograme în plus. " a declarat Vica Blochina, pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Înainte de operație, vedeta a recunoscut că emoțiile o încearcă. Cu toate acestea, ea a fost decisă să facă această schimbare, deși apropiații au râs de ea.

„Aștept să vină doctorii să mă ducă în sala de operație, iar acum stau cu perfuzie. Sunt pregătită pentru anestezia generală și, de abia acum, am început să am puține emoții, sper să nu mă doară. Nu o să vă zic acum ce intervenție fac, o să vă povestesc următoarele zile, dar voi da tag-ul doctorului și veți înțelege cam despre ce este vorba. Nu m-au încurajat prietenii, au râs puțin de mine, dar eu chiar am simțit nevoia să fac această intervenție', a mai spus Vica Blochina.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.