Setari Cookie-uri

Smiley a vrut să renunțe la numele de scenă: Probabil că se va termina și povestea asta...

Smiley și-a dorit la un moment dat să renunțe la numele de scenă și crede că acest lucru se va întâmpla, oricum, într-un viitor îndepărtat.

Smiley, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, a dezvăluit recent că a avut momente în care a luat în considerare renunțarea la numele său de scenă. Într-un interviu acordat emisiunii „Matinalii Digi FM”, artistul, cunoscut în buletin ca Andrei Tiberiu Maria, a dezvăluit cum a primit această poreclă, dar și gândurile sale cu privire la numele cu care s-a făcut cunoscut în lumea artistică.

Puțini știu că numele său real este Andrei Tiberiu Maria, iar doar cei apropiați îi spun Andrei. Parcursul său muzical a început la o vârstă fragedă, iar faima l-a găsit în trupa Simplu. Smiley a mărturisit că s-a gândit să renunțe la numele de scenă, dar a recunoscut că porecla i se potrivește bine și că nu regretă decizia de a o adopta.

Citește și:

„Nu, nu-mi pare rău, cred că mi s-a potrivit foarte bine porecla asta. M-au întrebat mulți oameni de ce mi-am pus numele ăsta sau de ce mi-am pus numele ăsta de scenă. Și le-am spus că nu mi l-am pus, l-au pus colegii mei de la Simplu și cred că mi se potrivește foarte bine. Nu în toate zilele. Cred că artistul Smiley e o treabă asemănătoare cu Andrei, dar în multe privințe diferită. Dar m-am gândit să renunț la Smiley, cu totul, la un moment dat. Probabil că se va termina și povestea asta, dar nu curând”, a declarat Smiley în cadrul interviului Digi.

Povestea de dragoste dintre Smiley și Gina Pistol a fost subiectul discuției, iar artistul a dezvăluit că melodia „Îndrăgostit (deși n-am vrut)” a fost dedicată Ginei.

„Asta m-a întrebat și Gina și i-am spus că e despre ea. Nu eram cu Gina atunci. Deci, toate piesele de dragoste sunt pentru Gina.“, a dezvăluit Smiley.

Citește și:

Recent devenit tată, Smiley a vorbit și despre schimbările în viața sa după nașterea micuței Josephine. Diminețile artistului sunt acum pline de energie pozitivă, cu ritualuri speciale alături de fiica sa:

„Diminețile sunt mai încărcate pentru mine acum. Nu e ca și cum mă trezesc și îmi văd de treaba mea. Mă mai joc cu fiica mea. Avem noi ritualurile noastre, stăm, citim dimineață, mai dansăm, mai ascultăm balet”, a adăugat juratul de la Vocea României, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.