Setari Cookie-uri

Irina Deaconescu, desființată de fani din cauza rochiei de mireasă. Cum a reacționat: Nu m-am stresat

Irina Deaconescu și Cristi Manea și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, la finalul săptămânii trecute și așa cum face de fiecare dată, și-a ținut fanii la curent. Influencerița a postat câteva imagini pe contul oficial de Instagram, dar fanii nu au putut să se bucure de acestea, pentru că le-a atras atenția un aspect foarte important.

Cristi Manea și Irina Deaconescu formează unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri de la noi din țară. Aceștia au fost convinși, încă de la începutul relației, de faptul că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar odată cu trecerea timpului și-au întemeiat familia la care unele persoane de vârsta sa nici măcar nu au curajul să viseze. Deși au fost judecați de foarte mulți oameni, ei nu au dat niciodată importanță gurilor rele și au continuat să își vadă de viața lor în continuare.

Aceștia și-au făcut amintiri frumoase împreună, au mers în vacanțe și s-au bucurat de timp de calitate unul în prezența celuilalt, chiar și după venirea pe lume a celor două fiice ale lor, Victoria și Venus. Irina Deaconescu este foarte activă pe social media și a postat mereu imagini care au adunat mii de aprecieri. Și ultimele fotografii pe care le-a postat de la nuntă au fost foarte apreciate, dar au adus în același timp și multe comentarii răutăcioase din partea celor care o urmăresc.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.