Setari Cookie-uri

Pepe și soția lui, afacere de familie cu haine! Artistul și-a deschis magazin în centrul Bucureștiului

Pepe și soția lui, Yasmine, și-au deschis magazin de haine chiar în centrul Bucureștiului, cu prețuri pentru toate buzunarele.

Pepe a decis să își urmeze pasiunea pentru modă și să deschidă un magazin de haine împreună cu soția sa, Yasmine. Acesta a închis barul pe care îl deținea în centrul Bucureștiului și s-a dedicat complet noii afaceri.

Artistul a mărturisit că a fost mereu pasionat de haine și că a călătorit mult, descoperind diverse piese vestimentare, în special în Italia. Această pasiune l-a determinat să deschidă propriul magazin, în care dorește să ofere o gamă variată de articole vestimentare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

„Tot timpul mi-au plăcut hainele. Și am cumpărat de peste tot. Tot călătorind, am descoperit niste lucruri foarte frumoase în Italia. Și mi-am zis că este momentul să ne îmbrăcăm de la propriul nostru magazin. Astăzi s-a deschis, oficial. E afacerea familiei și am făcut-o în primul rând pentru Yasi. Ne vom ocupa amândoi, vom fi și noi în magazin să vindem, să întâmpinăm clientul. Evident însă, că avem și angajați. De asemenea, produsele pot fi comandate și de pe site-ul magazinului”, a declarat Pepe pentru cancan.ro.

Citește și:

Magazinul se află în centrul Bucureștiului, pe Victoriei 100, și oferă prețuri pentru toate buzunarele. Cele mai accesibile articole au un preț de 100 de lei, în timp ce produsele mai exclusive pot ajunge până la 1.750 de lei.

"Vom face aprovizionarea la două săptămâni. Deși e în centru, pe Victoriei 100, prețurile sunt pentru toată lumea. Cel mai ieftin produs e 100 lei, cel mai scump 1.750 de lei. Fetele sunt foarte bucuroase, au făcut poze cu toate hainele. Acum nu le mai place să se îmbrace ambele la fel, ca atunci când erau mai mici”, a mai dezvăluit artistul.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.