Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan și-a deschis agenție imobiliară. Vrea ca românii să nu mai fie păcăliți în Dubai: Lumea plânge după bani!

Anamaria Prodan și-a deschis agenție imobiliară, pentru că își dorește ca românii să nu mai fie păcăliți în Dubai, iar la final să plângă după banii pe care îi dau în zadar.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan a locuit, pentru o lungă perioadă de timp, în Dubai și încă o face, dar nici faptul că este îndrăgostită de acele locuri. Vedeta și-a propus alături de partenerul ei de afaceri să deschidă o agenție imobiliară în Emirate, cu sucursala în București, deoarece și-a dorit ca românii să nu mai fie păcăliți și sp poată merge personal să vadă despre ce este vorba, fără a scoate din buzunare sume enorme de bani pentru nimic.

După spusele vedetei, cei mai mulți dintre investitori se bucură la comisoanele pe care primesc și care nu sunt deloc unele mici și tocmai de aceea îi păcălesc pe toți, lucru pe care impresara ar dori să îl poată evita și tocmai acest lucru a determinat-o să ia inițiativă. În plus, a precizat că în Emirate sunt niște legi clare care ar trebui respectate, iar oamenii nu ar trebui să se lase păcăliți de faptul că plătesc mai puțin pe o casă decât o fac în țară.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.