Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan și-a deschis o nouă afacere în Dubai: Îmi e rușine să mai zic că sunt româncă...

Anamaria Prodan și-a deschis o nouă afacere în Dubai, după ce mai mulți români au fost păcăliți în domeniul în care ea activează. Cum vrea impresara să îi demaște pe escrocii din Dubai?

Anamaria Prodan continuă să se extindă în lumea afacerilor, de data aceasta fiind vorba despre un business în Emiratele Arabe Unite. Recent, vedeta a dezvăluit că a deschis o agenție imobiliară în Dubai, punându-și la bătaie experiența și cunoștințele la dispoziția celor care au fost victimele unor escroci în ceea ce privește investițiile imobiliare în această destinație exotică.

Cu o carieră impresionantă în spate și numeroase afaceri de succes, Anamaria Prodan se dovedește a fi o antreprenoare de succes. Impresara a investit în criptomonede, deține un magazin de băuturi fine și a inaugurat recent un cazinou de lux în Mamaia, alături de trei parteneri turci. Cu toate acestea, cea mai recentă mișcare a sa este lansarea unei agenții imobiliare în Dubai.

Citește și:

"Mi-am deschis agenție imobiliară, cumva după zeci de mesaje unde toți erau păcăliți, oameni care au vrut să investească în Dubai și au fost păcăliți de români. Mie îmi e rușine să mai zic că sunt româncă. Românii fac niște bani, muncesc mult pentru ei, vor să facă o afacere și vin alți români și îi prostesc. Eu cunosc acești domni care au pornit din neica nimeni pe stradă și sunt escroci, iar oamenii ăștia care au venit la mine au nevoie de ajutor, dacă nu se rezolvă, dacă nu putem descurca actele acelea, o să îi iau pe respectivii și merg cu ei în Dubai la poliție. 90% sunt escroci", a declarat Anamaria Prodan, la podcastul „Tare de tot”, conform Playtech.

De asemenea, impresara a subliniat importanța transparenței și a unei abordări corecte în industria imobiliară, pledând pentru eliminarea practicilor necinstite și pentru protejarea investitorilor. Cu o experiență vastă în afaceri și o reputație solidă, Anamaria Prodan se implică în această nouă inițiativă cu scopul de a oferi servicii imobiliare de încredere în Dubai și de a sprijini oamenii să facă alegeri informate în ceea ce privește investițiile lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.