Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre infidelitatea lui Laurențiu Reghecampf: Am încercat să-l salvez...

În cadrul reality show-ului "Anamaria Prodan. Punct și de la capăt", celebra impresară Anamaria Prodan și-a deschis sufletul și a dezvăluit suferința provocată de infidelitatea soțului ei, Laurențiu Reghecampf. Cu lacrimi în ochi, Prodan a mărturisit că a fost conștientă de aventura soțului ei, dar a încercat până în ultima clipă să păstreze o imagine perfectă a familiei pentru a nu-i afecta copiii săi.

Anamaria Prodan, cunoscuta impresară și personalitate a televiziunii românești, a făcut dezvăluiri uluitoare în cadrul reality show-ului său „Anamaria Prodan. Punct și de la capăt”, difuzat recent pe Antena Stars. În prima ediție a emisiunii, Prodan a vorbit deschis despre viața sa personală, dezvăluind detalii șocante despre infidelitatea soțului său, Laurențiu Reghecampf, și drama pe care a trăit-o în căsnicia lor.

După ce a fost considerat unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă românească, relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost zguduită de infidelitatea antrenorului. Impresara a mărturisit cu lacrimi în ochi că a știut mereu despre aventura soțului ei, dar a încercat până în ultima clipă să mențină aparențele și să-și protejeze familia.

Citește și:

„Eu l-am construit pe Reghecampf. Am făcut totul pentru a ne salva căsnicia. Nu am vrut să spună cei care m-au avertizat de adevărata lui față. Au avut dreptate! Știam de aventura lui, normal! Mă credeți tâmpită? Am încercat până în ultimul moment să îl salvez. Copiii mei îl știau altfel pentru că așa l-am pictat eu”, a mărturisit impresara, conform playtech.ro.

Anamaria Prodan a subliniat că a trăit momente de mare suferință și umilință atunci când ieșea în oraș și simțea râsul și semnele de dispreț ale celor din jur. Ea a relatat cum vedea reacțiile oamenilor în momentele în care îl lăuda pe soțul ei, ceea ce a reprezentat o rană adâncă pentru ea.

„Cea mai mare durere era când ieșeam în oraș și toate își dădeau coate, râdeau, atunci când eu spuneam «Am venit cu soarele meu, soțul meu e nr. 1, cel mai cuminte, cel mai bun, cel mai iubitor!». Vedeam râsul ăla din spatele tuturor și semnele alea pe care… orice s-ar întâmpla pe lumea asta nu o să le mai trăiesc niciodată!”, a mai declarat impresara.

Citește și:

Relația lor tumultoasă, care a durat 15 ani, s-a încheiat cu un divorț în luna noiembrie a anului 2022, iar Prodan a ales să-și împărtășească povestea în cadrul show-ului său, aducând în discuție subiecte sensibile și punând lumina pe drama prin care a trecut. Cu toate eforturile depuse pentru a menține aparențele unei familii fericite și a proteja imaginea soțului ei, Anamaria Prodan a fost nevoită să facă față realității crude a infidelității și să înceapă un nou capitol al vieții sale, fără Laurențiu Reghecampf, pe care l-a considerat mult timp "soarele ei".

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.