Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, despre sarcina pierdută: A fost o durere mare, mi-aș fi dorit să fie fetiță

Anamaria Prodan a vorbit despre sarcina pe care a pierdut-o, în urmă cu mai mulți ani, când forma un cuplu cu Laurențiu Reghecampf. Detaliile din viața sa pe care nu mulți le știau.

Anamaria Prodan a vorbit mereu cu sinceritate despre trecutul ei, indiferent de cât de greu i-ar fi fost să o facă. Impresara a avut parte de multe momente grele despre care a discutat rar, dar recent și-a deschis inima și a făcut câteva dezvăluiri despre sarcina pe care a pierdut-o când era împreună cu Laurențiu Reghecampf, cel alături de care are un băiat. Fiul lor locuiește alături de ea și chiar dacă ține legătura cu tatăl lui, aceștia vorbesc destul de rar.

Ei bine, la un moment dat, fosta parteneră de viață a antrenorului a rămas însărcinată și nimic nu se compara cu bucuria pe care o simțea la vremea aceea, mai ales că și-a dorit mereu să aibă mai mulți copii doar că, din nefericire, a pierdut sarcina în șase luni, iar durerea simțită a fost una care a pus-o la pământ. Și-ar fi dorit să îi poată oferi mult mai multe soțului ei și știe că a greșit, când l-a pus pe el pe primul loc și s-a pierdut pe ea în această călătorie.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.