Setari Cookie-uri

Liviu Teodorescu, imagine emoționantă cu fiica sa. Cum este viața de părinte pentru artist: O motivație mai puternică

Liviu Teodorescu a postat o imagine emoționantă cu fiica sa, care a adunat într-un timp foarte scurt multe aprecieri. De asemenea, a povestit cum este viața de părinte pentru el și pentru frumoasa lui parteneră de viață căreia îi este foarte recunoscător pentru tot ceea ce i-a oferit și pe care o consideră o eroină.

Au trecut doar câteva zile de când fiica lui Liviu Teodorescu a venit pe lume, dar cu toate acestea, artistul simte că viața lui s-a schimbat enorm. Faptul că a devenit părinte i-a adus cea mai mare fericire în viață și l-a făcut să realizeze extrem de multe lucruri fie despre el, fie despre partenera lui de viață. Știa despre ea că este o femeie puternică, dar odată cu venirea pe lume a copilului lor, și-a dat seama că este o eroină în adevăratul sens al cuvântului.

Liviu Teodorescu este foarte fericit și crede că nu i se puteau întâmpla lucrurile mai frumos de atât. Având în vedere că este foarte activ pe rețelele sociale, fanii lui au așteptat cu sufletul la gură să le vorbească despre viața de părinte, despre schimbările care au apărut în viața sa odată cu acest eveniment fericit, iar el nu i-a ținut prea mult pe jar, ba chiar i-a făcut să zâmbească în momentul în care a postat o imagine emoționantă în care își ținea fiica în brațe, vizibil fericit pentru tot ceea ce trăiește.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.