Setari Cookie-uri

Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu, poveste de iubire cu năbădăi: Îţi aminteşti când mă ţineai la uşă...

Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu au trăit o frumoasă și pasională poveste de dragoste, în urmă cu 25 de ani. Totuși, relația s-a consumat repede, însă niciunul dintre ei nu au uitat momentele romantice petrecute împreună.

În lumea showbiz-ului, povestea de dragoste dintre Claudia Pătrășcanu și Liviu Vârciu a fost una care a captivat atenția publicului timp de ani întregi. Cei doi artiști, care sunt acum figuri binecunoscute și în lumea autohtonă românească, au trăit o relație pasională și tumultuoasă care a început acum 25 de ani, pe vremea când Claudia avea doar 19 ani, iar Liviu un tânăr visător.

Puțini știu că Liviu Vârciu a fost implicat într-o relație cu Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău. Despre această poveste de dragoste, care a fost prima și una dintre cele mai semnificative din viața lui, prezentatorul nu s-a ferit să vorbească public.

"Pe Claudia o cunosc de când era foarte mică. L-am iubit foarte mult pe tatăl ei, de la el am învăţat să cânt la acordeon. Am iubit-o foarte mult şi pe ea, când era mică. Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit, pe bune. Nu e glumă!", a mărturisit Liviu Vârciu la o emisiune TV în care au participat amândoi, în urmă cu mulți ani.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu nu s-a lăsat mai prejos și l-a întrebat pe artist dacă își mai aduce aminte momentele romantice din trecut pe care le făcea pentru ea.

„Îţi aminteşti când îmi făceai serenade sub balcon?”, a întrebat cântăreața.

Liviu Vârciu i-a răspuns imediat: „Dar tu îţi aminteşti când mă ţineai la uşă şi nu îmi deschideai? (…) Am făcut o seară romantică pentru Claudia. Cu petale de trandafir… Le-am pus în pat, cu inimoare, am şi filmat toată faza. Când a venit Claudia mi-a spus: «Şi acum cine strânge mizeria asta?» A stricat tot farmecul”.

Cu toate acestea, despărțirea celor doi a fost inevitabilă, iar fiecare a dat vina pe celălalt. În timp ce LIviu Vârciu a menționat că a fost înșelat, artista a mărturisit că a suferit foarte mult din cauza lui.

Citește și:

„Eu am dezvirginat-o, iar ea m-a înșelat. Stăteam într-un apartament în Tineretului cu Lucian Mitrea şi Andreea Bănică, iar la patru dimineaţa a coborât şi a urcat într-o maşină, un jeep portocaliu. Când am văzut prin trapă ce se întâmplă… Claudia l-a sărutat, iar eu mă uitam pe balcon la ei”, spunea Vârciu pentru o emisiune de la PRO TV, în urmă cu câțiva ani.

„Și-așa mama e supărată pe tine. I-am povestit că m-ai făcut să sufăr. Aveam 19 ani”, a spus Claudia Pătrășcanu într-o emisiune televizată.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.