Setari Cookie-uri

Elena Merișoreanu îi cere Monicăi Gabor să îi plătească azilul lui Irinel Columbeanu:rămânea acolo la ea pe la Bacău...

Elena Merișoreanu o îndeamnă pe Monica Gabor să îl ajute finaciar pe fostul ei soț, mai ales că, datorită lui Irinel Columbeanu, ea a ajuns în punctul în care este astăzi.

Zilele trecute, în cadrul unui interviu emoționant, Elena Merișoreanu a deschis discuția despre soarta grea pe care o traversează Irinel Columbeanu. Fostul milionar și-a văzut zilele de glorie transformate într-un coșmar financiar, iar cântăreața de muzică populară nu a ezitat să împărtășească opinia sa cu privire la situația dramatică a acestuia.

Elena Merișoreanu și-a exprimat compasiunea ei față de Irinel Columbeanu, subliniind că acesta, deși a avut o avere imensă în trecut, se află acum într-o situație financiară precară, trăind într-un azil pe care nu îl poate susține din pensia sa infimă. Problemele financiare ale fostului milionar au ajuns la punctul în care a fost nevoit să primească ajutor de la diverse persoane și chiar de la fiica sa, Irinuca.

Citește și:

Cu toate acestea, Elena Merișoreanu nu vede decât o soluție pentru situația dificilă a lui Irinel Columbeanu: intervenția Monicăi Gabor, fosta sa soție.

"N-a știut să-și gestioneze banii și averea pe care a avut-o. Pentru că el era dator la bănci și era normal să rămână fără bani. Monica dacă ar avea bun simț și ar fi un om cu puțină credință în Dumnezeu ar trebui să-l ajute, dacă nu era Columbeanu Monica nu era nimic, rămânea acolo la ea pe la Bacău. Îmi pare rău de el, e bătrân, dar sper că o să-l ajute. Ar trebui pentru că el a crescut fata până la o vârstă, a cheltuit foarte mult. Păcat că a ajuns până la vârsta asta să trăiască din mila altora", a declarat Elena Merișoreanu pentru Viva.

Cântăreața de muzică populară a făcut apel către Monica Gabor și a îndemnat-o să își arate compasiunea și să vină în ajutorul bărbatului care a fost alături de ea în perioada de început a carierei sale. Merișoreanu subliniază faptul că, în ciuda problemelor financiare actuale ale lui Columbeanu, acesta a avut un rol esențial în creșterea fiicei lor, Irinuca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.