Setari Cookie-uri

Georgiana Lobonț, de 3 x mămică! Artista este însărcinată și le-a dat vestea urmăritorilor săi

Georgiana Lobonț este însărcinată și așteaptă cel de-al treilea copil al său. Vedeta a împărtășit bucuria cu internauții și, vizibil emoționată, ea a distribuit și reacția copiilor ei când au aflat că vor avea un frățior sau o surioară.

Georgiana Lobonț este din nou însărcinată și așteaptă cel de-al treilea copil al său. Artista de muzică de petrecere este în culmea fericirii și a dorit să împărtășească și cu internauții momentele de extaz prin care trece. Ea le-a dat vestea cea mare urmăritorilor de pe Instagram, acolo unde a postat un video în care le-a arătat și cele două liniuțe de pe testul de sarcină.

„Nu știu dacă e bine că fac chestia asta, dar nu-mi vine să cred. Ce arată aici? Două liniuțe! V-am spus că o să fiți primii care aflați atunci când o să rămân însărcinată. Deci tremură toată carnea pe mine, nu-mi vine să cred că sunt gravidă! Vai de capul meu, deci o să mai avem un copil! Trei! Nu îmi vine să cred”, a mărturisit ea în videoclipul postat pe Instagram.

Citește și:

La scurt timp, Georgiana Lobonț a publicat un alt video în care le-a spus celor mici că vor avea o surioară sau un frățior. Eduard și Irina, în vârstă de 4 și 3 ani, au fost tare încântați de veste, mai ales că ei își doreau un bebeluș în familie.

„Am făcut testul! Nu mai puteam de curioasă! Suntem amândoi foarte fericiți! Copiii cei mai fericiți! Bunicii în extaz! Nu ne vine să credem. Ne-am dorit și bebe 3!”, a mărturisit Georgiana.

Poftele viitoarei mămici

Deși abia a aflat că este însărcinată, Georgiana Lobonț a declarat că, de la un timp, ea avea anumite pofte și nu înțelegea de ce. Tot ea a spus că mânca doar fructe, fără să știe că este gravidă cu cel de-al treilea copil al său.

Citește și:

„Numai fructe mâncam în ultima perioadă. Acum înțeleg de ce. Cele mai bune!”, a scris ea la o poză cu un pepene.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.