Setari Cookie-uri

Georgiana Lobonț, mamă pentru a treia oară. Ce a declarat, după ce le-a dat vestea fanilor

Georgiana Lobonț va deveni mamă pentru a treia oară, iar fanii ei de pe Instagram au aflat vestea cea mare chiar de la ea. Mai apoi, le-a făcut o serie de dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă acum în viața sa și a partenerului ei de viață.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară, care adună sute de oameni la concertele sale și pe care oamenii își doresc să o aibă aproape într-unele dintre cele mai frumoase clipe din viața lor. Ei bine, de curând, artista le-a dat o veste de zile mari fanilor ei de pe rețelele sociale și anume că este din nou însărcinată și încă nu realizează că i se întâmplă lucrul acesta, pentru că simte bine și nu are nicio problemă. Cântăreața a început prin a vorbi despre faptul că încă nu realizează ce i se întâmplă, i se pare că trăiește un vis, dar este fericită și recunoscătoare pentru toate momentele frumoase de care are parte.

Tot ea le-a mulțumit fanilor ei pentru toate mesajele pe care și-ai făcut timp să i le trimită și le-a mai zis că va merge pentru câteva zile pe litoral, dar nu înainte de a face un control la un medic din Constanța, pentru a fi convinsă că totul este bine, urmând ca mai apoi să apeleze la un medic din Cluj. Momentan, dorește să afle în ce stadiu este cu sarcina, dacă totul decurge bine și de asemenea, dacă este totul în regulă, dar și în câte săptămâni este.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.