Setari Cookie-uri

Georgiana Lobonț, despre momentele dificile din căsnicie: «Gata! Divorțez, că nu mai suport!»

Georgiana Lobonț urmează să devină mamă pentru a treia oară, însă recunoaște că a avut multe momente dificile în căsnicia sa. La un moment dat, ea și soțul ei, Rareș Ciciovan, au fost la un pas de divorț.

Georgiana Lobonț urmează să devină mamă pentru a treia oară, iar bebelușul este așteptat cu multă iubire de toți membrii familiei sale. Vedeta își dorește o familie numeroasă cu soțul său, Rareș Ciciovan, cu care trăiește o poveste de dragoste încă din liceu.

Cei doi au fost invitații lui Teo Trandafir, în emisiunea de la KanalD, acolo unde au vorbit despre viața de familie, copii, dar și piedicile pe care cei doi le-au întâmpinat de-a lungul timpului.

„Ne-am dorit tot timpul să avem 3 copii: unul pentru mama, unul pentru tata și unul pentru Dumnezeu. Și acum mă simțeam oarecum dator cu cel de-al treilea copil. Și a venit”, dezvăluie, plin de emoție, Rareș Ciciovan, potrivit libertatea.ro.

Copii celor doi, Irina și Eduard, își doreau enorm un frățior sau o surioară, iar vestea le-a oferit multă bucurie.

Citește și:

„Și copiii noștri își doreau (n.r. un frate sau o soră). Tot timpul, când ne întorceam de la evenimente spuneau «Mami, te rog frumos, nu mai faci un bebe?»… ca și cum… «Nu îmi mai cumperi o ciocolată?», a povestit artista, potrivit sursei citate mai sus.

Georgiana Lobonț a recunoscut că, deși sunt o familie închegată, ea și Rareș au avut momente de cumpănă de-a lungul timpului. Cei doi au fot la un pas de divorț, însă, din fericire, au reușit să își salveze căsnicia.

„Acum, tot cadrul de aici e roz, eu sunt îmbrăcată în roz, dar în orice cuplu nu este (n.r. totul) roz. (…) Și eu cu Rareș avem momente în care ne certăm și chiar sunt momente în care zic: «Gata! Divorțez, că nu mai suport!» Dar astea cred că le spune orice femeie!”, a mărturisit artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.