Setari Cookie-uri

Primele declarații ale lui Mircea Bravo, după accidentul de mașină. Soția sa a ajuns la spital: Un şoc puternic...

Mircea Bravo a suferit un accident cu mașina, în dimineața zilei de luni, iar soția sa a ajuns la spital. Primele declarații ale actorului.

Comediantul Mircea Bravo, cunoscut și sub numele său real, Mircea Popa, a fost implicat într-un accident rutier luni dimineață în Bihor, evenimentul având loc în satul Apateu, din Roșia. Într-un incident nefericit, mașina lui Bravo, un Audi Q5, a intrat într-un stâlp de electricitate, rezultând în rănirea ușoară a soției sale, Georgiana.

Martorii au relatat că accidentul s-a produs în jurul orei 8:30 dimineața, pe drumul spre mănăstirea de la Izbuc. Mașina avariată în parte stângă a fost rapid transportată pe un trailer, potrivit informațiilor furnizate de Bihon.ro, care a publicat și imagini de la locul accidentului. Evenimentul a fost raportat la numărul de urgență 112 puțin înainte de ora 9:30, iar poliția a intervenit pentru a investiga circumstanțele producerii accidentului. Se pare că Mircea Bravo a pierdut controlul volanului, intrând într-un stâlp de electricitate, însă testele de alcoolemie și droguri au avut rezultate negative.

Citește și:

„Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09.23, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Beiuş au fost sesizaţi... că, pe drumul judeţean 764, în localitatea Roşia, judeţul Bihor, s-a produs un accident rutier”, a comunicat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.

Mircea Bravo a avut o primă reacție pe pagina sa de Instagram, asigurându-și fanii că toți cei implicați au scăpat doar cu un șoc puternic și că ambele teste, atât cel de alcoolemie, cât și cel de droguri, au ieșit negative.

“Astăzi am avut un accident de maşină. Am fost alături de alte trei persoane. Nimeni nu a păţit nimic, doar un şoc puternic. Atât testul de alcoolemie, cât şi drug testul au ieşit negative. Mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat şi a avut grijă de noi”, a transmis Mircea Bravo.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.