Setari Cookie-uri

Cât timp au fost căsătoriți, de fapt, Andreea Bălan și George Burcea: Doar iubirea ține doi oameni împreună

Andreea Bălan și George Burcea au fost împreună timp de șase ani, dar puțini sunt cei care știu cât timp au fost aceștia căsătoriți în acte. Iată ce a povestit artista!

Andreea Bălan și George Burcea au format, timp de mai bine de șase ani, unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri de la noi din țară. Pentru foarte multă lume, din exterior, relația lor părea a fi una perfectă și fără probleme, dar în realitate, situația nu era atât de bună pe cât părea. În tot acel timp, au venit pe lume fiicele lor care acum locuiesc cu mama lor și pentru care artista este în stare de orice.

Deși relația lor a fost una de durată, nu se poate spune același lucru și despre căsnicia lor. Cei doi foști parteneri de viață au avut parte de o nuntă ca în povești, iar imaginile de la marele eveniment au circulat pe tot internetul, după care blondina a avut niște probleme serioase de sănătate de pe urma cărora și-ar fi putut pierde viața și deși la momentul respectiv, a avut parte de susținerea actorului, problemele au început să apară după aceea.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.