Setari Cookie-uri

Oana Roman suspină după împăcarea cu Marius Elisei? Nostalgia a cuprins-o pe fiica lui Petre Roman

Oana Roman suspină la împăcarea cu Marius Elisei și a lăsat să se înțeleagă că între ei doi ar putea să mai existe o șansă de împăcare.

Oana Roman suspină la împăcarea cu Marius Elisei, cel puțin așa reiese din ultima sa postare. Recent, s-au împlinit 9 ani de la căsătoria sa cu tatăl fiicei sale, dar și de la botezul Isabelei, fiica celor doi. Nostalgia a cuprins-o pe vedetă, care a împărtășit cu internauții gândurile sale.

„15 iunie 2014. Nouă ani de la botezul Isabelei și nunta mea. Câte am trăit între timp. Câte bucurii dar și cât greu. Am înfruntat multe și grele. Ne-am uzat și am obosit de multe ori. Și ne-am pierdut undeva pe drum. S-a rupt ceva și nu am reușit să reparăm. Isa este o minune de copil și bucuria din fiecare clipa a vieții noastre. Nu pot decât să fiu recunoscătoare și să mă rog să fim sănătoși cu toții”, a scris Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Oana Roman a dat de înțeles că mai există o cale de împăcare, iar ușa către sufletul ei îi este deschisă fostului soț. Deși s-au despărțit și împăcat de nenumărate ori, se pare că Marius Elisei și Oana Roman ajung să petreacă timpul tot împreună și se bazează pe ajutorul unul altuia.

Rămâne de văzut dacă Oana Roma și cel care i-a jurat iubire pentru totdeauna vor reuși să rezolve conflictele și își vot trăi povestea de dragoste.

„Restul se va repara sau nu. Dumnezeu știe că am luptat și mi-am dorit să se poată merge mai departe. Poate ne va lumina mintea și ne va ajuta ajungem înapoi la zero și să o luam de la capăt. Vom vedea. Până atunci eu mulțumesc pentru tot. Și bune și rele, toate vin cu un scop”, a mai spus Oana Roman.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.