Setari Cookie-uri

Dorian Popa, prima vacanță după ani de muncă: Hai să o gândim și în esență...

După ani de muncă intensă, fără niciun pic de pauză, Dorian Popa a plecat într-o mini vacanță cu rulota.

Dorian Popa muncește din greu pentru visele sale și asta i-a îndemnat să facă și pe urmăritorii săi. Artistul nu este adeptul vacanțelor și preferă să folosească timpul de care dispune pentru a se ocupa de afacerile sale. Totuși, se pare că lucrurile s-au mai schimbat, cel puțin în acest an, pentru că artistul va pleca în prima lui vacanță, după 3 ani de zile.

Dorian Popa și-a anunțat urmăritorii că va pleca pentru o zi cu rulota, iar pentru asta s-a pregătit intens. Artistul a cheltuit o sumă deloc de neglijat pentru a avea tot confortul necesar în rulota sa și le-a povetit totul urmăritorilor săi de pe Instagram.

„Astea sunt cumpărăturile, extrem de bine organizate. Să vedem ce înseamnă cumpărăturile pentru o vacanță cu rulota. 909 lei. Am plătit cu cardul. Nu mi se pare așa mult ținând cont că am luat perne, așternuturi. Hai să o gândim și în esență, nu doar că am mers la cumpărături și am cheltuit 900 de lei. Am luat și ventilator. Mergem acum să ne instalăm în dube”, a spus Dorian Popa, pe social media.

Citește și:

Dorian Popa, împotriva vacanțelor

În urmă cu mai mult timp, Dorian Popa a mărturisit că nu este adeptul vacanțelor și că le privește ca pe un moft. Artistul este de părere că munca este o plăcere și că trebuie să lucreze din greu pentru a obține tot ce își dorește.

„Asta cu vacanța este un fel de răsfăț al colegilor mei. Să fim serioși, munca noastră este superbă, ne poartă prin toată lumea. Nu mi-am schimbat mentalitatea, mai ales în perioada asta mult mai grea decât ce-a fost înainte. Mi se pare stupid să te relaxezi atunci când vine greul.

Nu am mai plecat în concediu de ani de zile. Până mai deunăzi îmi doream să realizez lucruri. Dacă în ultimul timp le-am realizat, acum mi-am dat seama că nu mai pot să plec în concediu pentru că, deși am realizat lucruri, habar nu avem ce se va întâmpla cu lumea în care trăim.

Citește și:

Oamenii încă trăiesc într-o himeră greșită și consideră că trebuie să își petreacă concediile la munte, la mare, în alte țări. Eu i-aș sfătui cât se poate de prietenește, să pună banii deoparte, așa cum spune mamișor”, declara Dorian Pop, în urmă cu ceva timp.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.