Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu își pregătește apartamentul de lux din Dubai pentru închiriere: O investiție de 450.000 de Euro

Celebră pentru stilul său de viață extravagant și alegerile sale îndrăznețe, Bianca Drăgușanu a făcut o achiziție spectaculoasă anul trecut - un apartament de lux în Dubai în valoare de 450.000 de euro. Cu toate că inițial intenționa să se mute acolo, vedeta a decis să își scoată banii de pe urma investiției făcute.

Anul trecut, Bianca Drăgușanu a achiziționat un apartament de lux în Dubai în parteneriat cu Mircea Brânzei, soțul Denisei Tănase, proprietar al unei agenții imobiliare locale. Investiția a fost făcută în luna mai, iar vedeta a plătit integral suma de 450.000 de euro înainte de a vedea proprietatea în persoană.

„Săptămâna viitoare ar trebui să merg să văd apartamentul pe care mi l-am luat în Dubai în urmă cu un an, este gata, la cheie și eu încă nu m-am dus să-l văd. Îmi doresc foarte mult să ajung în Dubai să-mi văd casa”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

Recent, însă, Bianca Drăgușanu a anunțat că apartamentul său din Dubai a fost finalizat și este gata pentru a fi închiriat. Cu toate că la un moment dat își dorea să se mute acolo, vedeta s-a gândit mai bine și a hotărât să valorifice investiția prin închirierea proprietății. Apartamentul, situat într-un hotel și destinat închirierii prin platforma Airbnb, se anunță a fi o afacere profitabilă.

Citește și:

"Bineînțeles că o să-l închiriez, ce rost are să-l țin degeaba, când el poate să producă niște bani și să-mi scot investiția cumva. El este un apartament într-un hotel practic, care urmează să fie dat în închiriere în sistem Airbnb. Sinceră să fiu la ora asta, nu știu să spun. O noapte de cazare probabil va fi câteva sute de euro”, a mai zis Bianca Drăgușanu.

Apartamentul de lux dispune de două camere, living și dormitor, o bucătărie open-space și o baie cu cadă. Total mobilat și utilat, această locuință reprezintă o investiție strategică pentru Bianca Drăgușanu. Ea a subliniat că, în ciuda zvonurilor anterioare, toate bunurile deținute de ea sunt achiziționate cu banii proprii, fără rate sau ajutor financiar din partea altor persoane.

Citește și:

„Nu există așa ceva! El (n.r. – Gabi Bădălău) a aflat din ziar și din presă, chiar ieri, când eu am făcut această afirmație. Toate bunurile pe care le am eu până în momentul de față, mașină, apartamentul din București și apartamentul din Dubai sunt pe numele meu și sunt cumpărate de mine. Nu sunt cumpărate în rate, eu nu am cumpărat nimic în rate, niciodată în viața mea, până acum.
Nu am rate la nimic, îmi aparțin în totalitate, sunt unic proprietar și nu există varianta ca cineva să-mi fi cumpărat ceva vreodată și să-mi plătească mie rate, vreodată. Nu, pentru că sunt prea șmecheră și îmi permit și n-am muncit degeaba toți anii aceștia. Mă bucur că m-ați sunat să lămurim, pentru că nu este deloc plăcut să-și atribuie niște funcții anumite persoane care nu au legătură cu proprietățile mele. Eu am fost surprinsă cu Mircea Brânzei atunci când am semnat contractul”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.