Setari Cookie-uri

Monica Gabor ar fi vrut să adopte un copil, însă a doua zi l-a dus înapoi la orfelinat

Fosta soție a "milionarului de la Izvorani" a renunțat la adopție după o scurtă încercare, dezvăluind faptul că micuțul "nu s-ar fi adaptat"

Monica Gabor (36 de ani) trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de Mr. Pink în Statele Unite, unde locuiesc împreună cu fiica ei, Irina, dar și cu fiul iubitului ei. Totuși, în urmă cu 10 ani, fosta doamnă Columbeanu a fost subiectul unui eveniment care a atras atenția presei internaționale - o tentativă de adopție care s-a încheiat brusc și în secret.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți timp de 5 ani și au devenit părinții unei fetițe pe nume Irina, în 2007, când Monica avea doar 19 ani. După despărțirea de Columbeanu, Monica și-a refăcut viața alături de Mr. Pink, pe care l-a cunoscut la un eveniment caritabil. Cuplul s-a mutat în America și trăiește o viață liniștită, departe de scandalurile pe care le-a lăsat în urmă, în România.

Citește și:

Totuși, în 2014, Monica Gabor a captat atenția presei prin intenția sa de a adopta un băiețel în vârstă de 3 ani, pe nume Alex Gabriel. La acea vreme, ea avea 26 de ani și era hotărâtă să îi ofere un cămin cald micuțului orfan. Potrivit informațiilor apărute în Dailymail.co.uk, Monica a fost susținută de un om de afaceri din București, implicat în diverse activități caritabile. Detaliile adopției au fost stabilite în mare secret, iar întâlnirea dintre Monica și micuțul Alex Gabriel a fost organizată cu grijă, departe de ochii presei. Cu toate acestea, după ce petrecuse o singură seară alături de copil, intenția de adopție a fost abandonată brusc. Potrivit informațiilor, motivul a fost că băiețelul "nu s-ar fi adaptat".

Citește și:

„Seara, când a vrut să-l adoarmă, a început să plângă și nu s-a mai odihnit. A doua zi, l-a adus la orfelinat. Chestiunea adopției a fost pur și simplu oprită în acel moment pentru că pur și simplu ea nu l-a mai dorit”, a declarat fiica afaceristului , potrivit sursei citate mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.