Setari Cookie-uri

Monica Tatoiu, despre subiectele de la BAC: Slavici, Rebreanu, Creangă. Niște idioți

Monica Tatoiu și-a dat cu părerea și ea despre subiectele de anul acesta, de la Bacalaureat și nu a fost deloc încântată. Ce a avut de zis despre marii noștri scriitori!

Monica Tatoiu, despre subiectele de la BAC

Subiectele de la BAC 2023 nu au fost o prea mare încântare nici pentru cei care l-au dat, nici pentru cei mai bătrâni care au trecut de vremea aceea. De exemplu, Monica Tatoiu a avut și ea ceva de comentat despre ceea ce au avut de scris copiii anul acesta, aducând în discuție faptul că ea a obținut, pe vremea sa, nota 10 și că a fost profesoară de matematică. Astfel, i-a numit pe scriitori noștri „idioți”, considerând că limbajul lor este unul arhaic pentru generația aceasta, pe care le este greu să îi înțeleagă și nu înțelege de au fost aleși chiar ei.

Femeia a mai zis și că au enervat-o foarte tare aceste subiecte și din cauza faptului că li s-a dat să analizeze cât de mulțumiți sunt profesorii de la școală, ceea ce i se pare absurd. A obținut notă maximă și fără să îl citească pe Rebreanu, fiind pasionată de alți scriitori.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.