Setari Cookie-uri

Cu cine s-ar fi însurat Cătălin Botezatu în trecut. A recunoscut abia acum: Suntem prea bătrâni pentru asta

Cătălin Botezatu a spus în fața întregii lumi care este femeia cu care și-ar fi dorit să se însoare. Cine este cea care i-a pus capac!

Cătălin Botezatu are o carieră de succes, afacerile i-au mers mereu de minune, dar nu poate spune același lucru și despre viața personală. Dacă pe plan profesional nu s-a putut plânge, când a venit vorba de cel personal, ar fi fost câteva lucruri de zis. Oricât de tare și-ar fi dorit să își găsească sufletul pereche și să se așeze la casa lui, nu a reușit lucrul acesta, dar a recunoscut într-un interviu pe care l-a acordat de curând că există o femeie pe care a plăcut-o și pe care ar fi luat-o de soție în orice moment.

Ei bine, cunosctul designer pusese ochii pe nimeni alta decât Tania Budi, pe care chiar și mama lui o avea la suflet și spunea mereu despre ea că este partenera ideală pentru fiul ei. Dintre toate femeile cu care a fost doar pe ea a acceptat-o. La vremea respectivă, blondina era un model pentru multe femei, iar Bote consideră că este superbă și la momentul actual, deși au trecut anii peste ea.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.