Setari Cookie-uri

Sora lui Theo Rose, mărturisiri despre divorț și lupta cu anxietatea: Am înțeles că nu se poate să-ți vinzi mereu o minciună...

Sora lui Theo Rose, Raluca Diaconu, a vorbit despre divorțul dureros prin care a trecut, dar și despre lupta cu anxietatea.

Raluca Diaconu, sora mai mare a lui Theo Rose, a decis să vorbească deschis despre divorțul ei de bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 11 ani. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că a avut de înfruntat anxietatea, dar a reușit să o depășească în cele din urmă.

În anul 2019, Raluca Diaconu a trecut prin procesul de divorț de soțul ei după o căsnicie care a durat 11 ani. Deși cariera ei muzicală și în televiziune mergea din ce în ce mai bine, viața personală nu era la fel de roz, iar acest lucru a determinat-o să ia o decizie importantă. Raluca Diaconu a considerat că divorțul este o alegere înțeleaptă în momentul în care și-a dat seama că propria fericire devenise greu de atins.

Ea a recunoscut că a trecut printr-o luptă cu anxietatea, dar a înțeles că acest sentiment apare atunci când ceva nu este în regulă cu tine și când nu trăiești în prezent. Raluca Diaconu a făcut schimbări în viața ei pentru a-și recăpăta fericirea, renunțând la iluzii și trăind în momentul prezent.

Citește și:

„Cu anxietatea m-am confruntat chiar dinainte de a mă căsători și apoi m-am luptat cu ea mulți ani și nu am înțeles multă vreme de ce, de unde. Însă ceea ce am înțeles e că probabil te confrunți cu anxietate în momentul în care ceva nu e în regulă cu tine, că nu trăiești ceea ce ar trebui să trăiești, că nu ești prezent în viața ta. Nu a fost ușor, dar am înțeles că nu se poate să-ți vinzi mereu o minciună, că ești fericit și ești bine, că nu poți la nesfârșit, obosești. Mi-am luat destinul în mâini și încerc să fiu un om fericit.„, a mărturisit sora lui Theo Rose, pentru Fanatik.

Cu privire la relația cu sora ei, Theo Rose, Raluca Diaconu a subliniat că este una specială și sinceră. Cele două surori sunt foarte apropiate și au o legătură puternică atât prin sânge, cât și prin muzică. Raluca a fost mereu alături de Theo Rose și a jucat un rol important în viața și cariera ei.

Citește și:

”Relația noastră este una firească între două surori. Poate că suntem mai conectate decât alte surori, pentru că ne leagă nu doar sângele, ci și cântecul. E o relație vie, care evoluează în ritmul în care evoluăm și noi! Ne iubim, ne susținem. Mi-am luat în serios rolul de soră mai mare, poate prea în serios câteodată. Am învățat-o tot ce am considerat că e de datoria mea să o învăţ. E un om bun, deosebit de talentat, muncitor, generos, este omul pe care te poți baza. Am sfătuit-o să rămână aproape de Dumnezeu, orice ar fi! Să nu uite de El! Și cred că e singurul sfat pe care i l-am dat! Și a ținut cont de el.”, a mai spus Raluca Diaconu.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.