Setari Cookie-uri

Motivul pentru care fiul Oanei Ioniță nu a vrut să locuiască cu ea: Am simțit uneori că sunt exclusă de Maxim...

Oana Ioniță a trecut recent prin divorțul de tatăl copiilor ei, iar acum a vorbit despre noutățile din viața sa. Deși divorțul a început inițial la notar, cei doi au ajuns și în fața instanței.

Oana Ioniță și tenorul Florin Budnaru s-au căsătorit civil în 2013, iar familia lor a fost întregită de cei doi copii pe care îi au împreună, Isabel (12 ani) și Maxim (9 ani). Din păcate, povestea lor de iubire s-a încheiat anul acesta la tribunal, acolo unde au divorțat și au stabilit custodia copiilor.

Dacă Isabel a ales să rămână cu mama sa, fiul dansatoarei, Maxim, a dorit să stea cu tatăl lui. Oana Ioniță a explicat de e s-a ajuns la situația de față, dar și cum încearcă să petreacă cât mai mult timp cu băiețelul ei.

„Viața e ca un tren, uneori cineva coboară, alteori rămâi până la final cu un partener sau cu un copil. Noi am luat decizia acum un an de zile. Florin îl iubește foarte mult și vrea să stea cu el

Eu voiam să stea la mine. Avocata însă mi-a explicat că oricum custodia e comună. (…) Florin s-a mutat acum câteva zile de acasă, Maxim vine și doarme și la mine…Isabel a rămas la mine, acum are 12 ani. (…) Am simțit uneori că sunt exclusă de Maxim, la un moment dat”, a zis ea, conform protv.ro.

Citește și:

Fosta bebelușă a specificat că, din cauza faptului că în perioada pandemiei a lucrat foarte mult, fiul ei s-a îndepărtat de ea. Acum, Maxim vine și doarme acasă la mama lui, iar Oana Ioniță speră să recupereze momentele speciale alături de el.

„În perioada de pandemie eu am continuat să muncesc foarte mult, Florin a considerat să se implice mai mult și așa a fost. Am simțit puțin cam târziu că eu nu mai am locul meu, că mă îndepărtez de Maxim…
De acum un an de zile, și accidentul cu meniscul și am încercat să recâștig cumva timpul… Am simțit că am pierdut din timpul pe care îl aveam cu copiii, acum îl recâștig… Am încercat să mă împart… Dar la un moment dat nu poți să le faci pe toate la aceeași calitate”. a mai spus ea, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Motivul divorțului

Oana Ioniță a vorbit și despre motivele care au stat în spatele divorțului de oțul ei. Vedeta a declarat că lucrurile nu mai mergeau între ei, iar această decizie a fost luată de comun acord.

„Nu s-a întâmplat pentru că unul dintre noi a cunoscut pe cineva… Au fost foarte multe lucruri, am ajuns la o decizie amândoi, cred că mai mult eu am luat decizia, dar nu mai mergea…”, a concluzionat Oana Ioniță.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.