Setari Cookie-uri

Gina Pistol, Smiley și fiica lor, într-o vacanță de vis în Grecia!Ipostaza inedită în care Gina a surprins-o pe micuța Josephine

Gina Pistol, Smiley și micuța lor au plecat într-o vacanță de vis în Grecia, acolo unde petrec momente unice în familie. Deși nu i-a arătat până acum chipul, fosta prezentatoare tv a surprins-o pe micuță într-un moment emoționant tată-fiică.

Gina Pistol, Smiley și fiica lor în vârstă de doi ani, Josephine, se relaxează în prezent într-o vacanță de familie mult dorită, în Grecia. Deși și-au ținut fiica departe de ochii publicului, fosta prezentatoare TV a împărtășit recent o imagine adorabilă cu micuța ei, însoțită de artist.

În urmă cu doar câteva zile, Gina și Smiley au plecat în Grecia, pentru a petrece momente unice cu fiica lor. În special Smiley, care a avut un program aglomerat cu numeroase spectacole, evenimente și filmări pentru "Vocea României", a savurat din plin această pauză. Așa cum și-a obișnuit fanii, Smiley îi ține la curent pe urmăritorii săi de pe social media cu tot ceea ce face în vacanță și le oferă imagini spectaculoase din însorita Grecia.

Citește și:

Gina Pistol nu a rămas nici ea în urmă cu imortalizarea momentelor prețioase, pe care le-a împărtășit cu urmăritorii ei online. Ea a fost cea care a filmat-o pe Josephine în costum de baie, mergând la plajă cu tatăl ei. Cu toate acestea, încă o dată, chipul micuței a rămas ascunsă de privirile curioșilor.

Sursă foto: Instagram

Gina Pistol a renunțat la televiziune

"Chefi la cuțite" Sezonul 11 a marcat ultima prezență a lui Gina Pistol pe Antena 1. Prezentatoarea a decis să facă o pauză de la televiziune, deoarece se simțea extrem de epuizată și dorea să petreacă mai mult timp cu fiica ei, Josephine. Cu toate acestea, se pare că soția lui Smiley nu poate rămâne prea departe de ecranul televizorului, deoarece așteaptă cu nerăbdare oferte pentru noi proiecte și ia în considerare revenirea pe micul ecran.

Citește și:

"Anul acesta, am simțit nevoia unei pauze ca niciodată înainte în viața mea. Una mai lungă. Ultimele două ani au fost foarte solicitanți, cu numeroase proiecte și dezvoltări personale, și am realizat că pur și simplu aveam nevoie de timp dedicat doar mie! Mie și familiei mele! Nimic altceva!" a subliniat Gina Pistol într-un interviu pentru cancan.ro.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.