Setari Cookie-uri

Oana Roman, acuzații la adresa lui Marius Elisei. Fiica lor merge la psiholog din cauza lui: Nu mai merită titulatura de părinte

Oana Roman nu s-a mai putut abține și i-a transmis un mesaj dur lui Marius Elisei, direct în mediul online. Replica fostului ei partener de viață nu a întârziat nici ea să apară.

Oana Roman și Marius Elisei au format un cuplu pentru multă vreme și chiar dacă s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori de-a lungul timpului, ruptura dintre ei pare acum a fi una definitivă. Cel mai mult are de suferit din cauza aceasta fiica lor, despre care vedeta a spus că merge la psiholog, pentru a reuși să înțeleagă toate aceste lucruri, fiind totuși un copil care simte nevoia de prezența ambilor părinți în viața sa.

Ei bine, tocmai de aceea, ea nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj dur pentru fostul ei soț, pe rețelele sociale, în care a spus clar că nu își mai merită deloc titulatura de părinte.

Asta nu este tot. Fiica lui Petre Roman face eforturi considerabile pentru ca Isa să nu ducă lipsă de nimic și pentru a reuși să facă tot ceea ce și-a propus într-o singură zi, mai ales că nu are ajutor din partea tatălui ei. Având în vedere situația, ea se simte de parcă fata ei nici măcar nu ar mai avea un tată și a recunoscut că ar prefera să își ia un șofer care să o ajute să se deplaseze dintr-un loc în altul decât să apeleze la Marius Elisei, despre care a mai zis că nu se implică deloc în creșterea copilului pe care l-au adus pe lume.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.