Setari Cookie-uri

Un ultim adio - Petre Roman a venit să își ia rămas bun de la fosta sa soție, Mioara Roman

Petre Roman, fostul premier al României, a venit să își la "Adio" de la fosta sa soție, Mioara Roman, care s-a stins din viață în urmă cu trei zile, la vârsta de 83 de ani.

Petre Roman, fostul premier al României, a venit să-și ia rămas bun de la Mioara Roman, fosta sa soție, într-un moment plin de emoție și reculegere. Mioara Roman, mama Oanei Roman, s-a stins din viață pe 23 februarie, la vârsta de 83 de ani, lăsând în urmă o familie îndurerată.

Petre Roman a fost printre primii care au venit să aducă omagii și să își exprime respectul față de Mioara Roman. Potrivit libertatea.ro, fostul premier a fost fotografiat intrând în capela în care a fost depus trupul neînsuflețit al fostei sale soții, purtând flori albe, simbol al purității și al doliului.

Cei doi, Mioara și Petre Roman, au trăit împreună o căsnicie de 34 de ani, iar despărțirea lor a avut loc în 2007. Cu toate acestea, nu și-au mai vorbit niciodată după acea perioadă, fostul premier căsătorindu-se rapid după divorțul de mama Oanei. Cei doi au avut o căsnicie tumultoasă care a captivat interesul opiniei publice timp de ani de zile.

Citește și:

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, acolo unde va avea loc și slujba de înmormântare. Ulterior, sicriul va fi depus la cimitirul Reînvierea, din Sectorul 2.

„Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie, ora 14. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr. 4”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Oana Roman a avut grijă să respecte dorințele mamei sale, astfel că sicriul va fi înconjurat de flori albe, iar slujba va fi oficiată de patru preoți.

Citește și:

„Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție.

Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, a spus Gabriela Lucuțar, pentru Click!.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.