Setari Cookie-uri

Dorian Popa și Claudia Iosif au confirmat despărirea! După 11 ani de relație, cei doi s-au separat

Zvonurile cu privire la despărțirea dintre Dorian Popa și Claudia Iosif au circulat de ceva timp în presă, însă abia acum Claudia Iosif a confirmat separarea. După 11 ani de relație, artistul și iubita lui au decis să se separe.

Dorian Popa și Claudia Iosif, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea showbiz-ului românesc, au decis să pună punct relației lor de 11 ani. Despărțirea lor, care a stârnit numeroase speculații în presă, a fost recent confirmată de Claudia Iosif, pe InstaStory.

"Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!", a scris vedeta pe social media.

Această decizie a venit după o serie de zvonuri și speculații cu privire la statusul relației lor, care au fost alimentate și de mutarea atelierului Claudiei Iosif într-o altă locație. Cu toate acestea, Claudia a negat vehement despărțirea de artist, atunci când a fost întrebată de zvonurile apărute în presă.

Citește și:

„Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la cinci minute de casa noastră”, a dezvăluit Claudia Iosif, pentru Cancan.

În ceea ce îl privește pe Dorian Popa, acesta a fost implicat recent într-un incident legat de conducerea sub influența substanțelor psihoactive. Potrivit surselor judiciare, analizele de sânge efectuate la Institutul Național de Medicină Legală au confirmat faptul că Dorian Popa a consumat canabis înainte să urce la volan, în urmă cu o săptămână.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.