Setari Cookie-uri

Cătălin Cazacu, acuzații pentru fosta lui iubită, Ramona Olaru: M-a salvat Dumnezeu...

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au trăit o poveste de iubire cu năbădăi, însă nici după despărțire cei doi nu au găsit nicio cale de împăcare.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au trăit o poveste de iubire timp de un an, însă relația lor a fot presărată cu multe șuișuri și coborâșuri. După numeroase certuri și tot atâtea împăcări, cei doi și-au spus Adio și au luat-o fiecare pe drumul său.

Totuși, nici acum după câteva luni bune de la separare, cei doi nu pot fi în relații bune. Teniunea dintre asistenta tv și fostul ei iubit a ajuns la cote înalte, iar acum Cazacu a făcut dezvăluiri pline de reproș la adresa fostei sale partenere de viață.

Cătălin Cazacu a declarat că fosta lui iubită își schimbă partenerii de viață mult prea des și că ea a vrut să îl scuipe, la ultima lor întrevedere.

„Nu, pe mine m-a salvat Dumnezeu! Nu se va mai întâmpla niciodată, eu am înțeles conceptul! Eu am rămas singur, sunt un om singur, n-am avut noroc în dragoste. Tot tac din gură, dar la un moment dat nu o să mai tac din gură. Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit!

Citește și:

Am înțeles ultima oară că am vrut să fiu salutat și m-am întors ca să nu fiu salutat. Am făcut asta pentru că cu o dată anterioară când am vrut să fiu salutat, am fost scuipat. Și am zis că nu e frumos, mai ales că acum, în ultimul timp, o dată la săptămână se schimbă partenerul, am zis că nu vreau să mă mai scuipe nimeni!“, a spus Cătălin Cazacu, pentru cancan.ro.

Cătălin Cazacu a făcut aceste declarații în contextul în care Ramona Olaru a declarat că acesta a întors capul, atunci când ea a vrut să îl salute.

Chiar l-am văzut mai devreme aici și am vrut să-l salut, dar nu s-a uitat. Eu sunt foarte bine, eu iert oamenii pentru că vreau să fiu liniștită în viața mea. Atâta pot ei”, spunea Ramona Olaru la „Xtra Night Show”, emisiunea de la Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.