Setari Cookie-uri

Ramona Bădescu, mai fericită ca niciodată de când a devenit mamă. Cum s-a schimbat viața sa?

Ramona Bădescu a devenit mamă pentru prima dată la 50 de ani, iar de atunci viața i s-a schimbat complet.

Celebrul fotomodel și actriță Ramona Bădescu, în vârstă de 54 de ani, a devenit mamă în urmă cu patru ani, o experiență pe care o descrie ca fiind un miracol. De-a lungul anilor, Ramona și-a exprimat deschis dorința de a deveni mamă și spune că fiul său este un dar divin. Vedeta a dezvăluit că a așteptat cu nerăbdare acest moment și a pus multe dintre proiectele sale profesionale pe pauză pentru a-și dedica timpul micuțului ei.

"Nu mai speram, nu mai credeam (…) Este un miracol dăruit din cer și este emoționant, pentru că eu cred că acest miracol a fost dăruit de Maria, pentru că întotdeauna m-a ținut în brațele ei când eram în momente mai grele, mai delicate și ea, ca mamă a tuturor, a înțeles dorința mea de a fi mamă. Mi-a trimis acest miracol, care, între timp, a făcut patru anișori. Patru ani m-am dedicat lui, i-am dat exclusivitate," a povestit Ramona Bădescu într-un interviu acordat Antena Stars.

Citește și:

Cu toate că s-a întors recent în România pentru a desfășura anumite proiecte profesionale, Ramona Bădescu a dezvăluit că fiul său crește în Italia. Băiatul ei a fost înscris la grădiniță acolo, în țara natală a tatălui său.

"Crește în Italia, normal, tatăl fiind italian. Facem un pic jumi-juma și în creșterea lui, dar mai ales grădinița o face în Italia, iar de sărbătoare, poate ne împărțim, un pic Crăciunul aici, un pic Crăciunul acolo. Am învățat să trăiesc zi de zi ceea ce Dumnezeu îmi dă, să nu îmi mai fac planuri, pentru că dacă se întâmplă ceva, rămân dezamăgită, așa că vreau să trăiesc cu emoție zi cu zi," a adăugat vedeta.

De asemenea, Ramona Bădescu a dezvăluit că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Fabio Cali, un bancher italian. Cei doi au un băiețel împreună și și-au exprimat intenția de a se căsători în viitor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.