Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, îndrăgostită până peste cap de noul iubit: Este lângă mine, nu contează de când...

Anamaria Prodan iubește din nou și este mai fericită ca niciodată. Totuși, vedeta vrea să își țină partenerul de viață departe de ochii curioșilor, cel puțin deocamdată. Ce spune impresara despre bărbatul care a cucerit-o irevocabil?

Anamaria Prodan a captat din nou atenția, asta după ce a dezvăluit că în viața sa există un nou bărbat, după despărțirea de Flavius Nedelea. Chiar dacă nu a dezvăluit încă identitatea noului său partener, Anamaria a ținut să îi mulțumească în mod public celui care a cucerit-o cu iubirea și răbdarea sa.

După despărțirea de antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, cu care nu a finalizat încă divorțul, Anamaria Prodan a avut o relație cu Flavius Nedelea, care, din păcate, s-a încheiat în luna mai. Cu toate că au anunțat separarea, cei doi au continuat să se afișeze împreună pe rețelele de socializare, iar recent vedeta a declarat că iubește și este iubită, din nou.

Într-un interviu acordat podcastului „Tare de tot”, Anamaria Prodan a răspuns întrebărilor despre viața sa sentimentală cu zâmbetul pe buze.

Citește și:

„Dumnezeule, sunt atât de fericită și mulțumită (n.r. – pe plan sentimental). Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte. Să gestioneze toată nebunia asta. (n.r. – dacă e de mai mult timp) Este lângă mine, nu contează de când”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Capital.

Totodată, Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri privind divorțul de Laurențiu Reghecampf, care nu s-a finalizat nici până în momentul prezent. Desi nu mai formează un cuplu oficial de doi ani, cei doi sunt încă căsătoriți. Impresara susține că fostul ei soț refuză să finalizeze divorțul, preferând să mențină procesele în desfășurare cu speranța de a obține bani de la ea.

Citește și:

„Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?! De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva!”, a explicat Anamaria Prodan în cadrul aceluiași interviu.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.