Setari Cookie-uri

Dani Oțil, săgeți asupra copiilor Andreei Esca: Acum copiii Andreei Esca sunt vedete la Antena 1...

Dani Oțil a surprins pe toată lumea după ce a făcut câteva remarci despre copiii Andreei Esca, care au participat la America Express, show difuzat la Antena 1.

Atmosfera a devenit tensionată la Gala Premiilor TVmania 2023, atunci când Dani Oțil, prezentatorul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", a urcat pe scenă pentru a primi premiul pentru "Cea mai bună emisiune de divertisment de zi". Discursul său neașteptat și acid a captivat atenția publicului și a ridicat sprâncenele în mediul media.

Dani Oțil a început discursul cu o notă sarcastică, menționând că nu a primit nicio indicație pentru speech și că i s-a atras atenția să evite comentariile negative.

"Culmea. Mi s-a spus să nu mai spun răutăți la TVmania. Trăim vremuri ciudate", a spus prezentatorul, amintindu-și de o perioadă în care era restricționat să vorbească cu Pro TV-ul.

Momentul tensionat a avut loc când Dani Oțil a făcut o remarcă la adresa copiilor Andreei Esca, Aris și Alexia Eram, care participă la emisiunea "America Express – Drumul Soarelui" de pe Antena 1.

Citește și:

"Acum 15 ani luam un premiu tot cu Vizante pe scenă și ni s-a spus să nu vorbim cu Pro TV-ul. Acum copiii Andreei Esca sunt vedete la Antena 1. Vă mulțumesc!", a adăugat el, accentuând ironia situației.

Emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani" a fost distinsă cu premiul pentru "Cea mai bună emisiune de divertisment de zi", iar trio-ul de prezentatori, Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion, a fost prezent la evenimentul desfășurat în seara zilei de marți.

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, și-a asumat provocarea de a participa la "America Express", alături de fratele ei mai mic, Aris. Cei doi adolescenți au devenit concurenți într-un show de la Antena 1, obținând și o remunerație considerabilă pentru fiecare ediție, 2.500 de euro, potrivit cancan.ro.

Citește și:

"Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții.", a explicat Alexia Eram

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.