Setari Cookie-uri

Înainte de a muri, tatăl Monicăi Gabor a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre Mr. Pink

În urmă cu mai mulți ani, tatăl Monicăi Gabor, care s-a stins din viață în 2020, a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare despre Mr Pink și despre cum acesta îi controlează fiecare pas al Monicăi.

După divorțul cu scandal de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a găsit fericirea în brațele lui Mr. Pink, cu care împarte viața în America de mai bine de 10 ani. Monica Gabor și Irinel Columbeanu au pus punct relației lor tumultoase în 2011, după un scandal mediatic în care infidelitatea afaceristului a fost punctul culminant. După divorț, Monica a hotărât să înceapă o nouă viață în Statele Unite, unde l-a întâlnit pe Mr. Pink, partenerul ei actual. Cu toate acestea, după mai bine de un deceniu, Mr. Pink nu a pus piciorul pe pământ românesc alături de Monica, și acest lucru a stârnit curiozitatea publicului.

Motivul pentru care afaceristul nu a venit până în prezent în România a fost dezvăluit chiar de tatăl Monicăi, Emil Gabor, înainte ca acesta să moară, în 2020.

Citește și:

„Vine şi el. Nu poate pleca chiar mereu, mereu. Se supără. Şi nici Mr. Pink… îi dă drumul chiar aşa să meargă? Ce zice? Că poate se întâlneşte cu Columbeanu. Dar ei nu mai au nimic împreună”, a declarat Emil Gabor pentru Antena Stars cu câțiva ani în urmă.

Mai mult, surse din anturajul Monicăi au dezvăluit că afaceristul chinez o monitorizează în permanență pe aceasta, limitându-i libertatea și controlându-i fiecare mișcare.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală', a declarat unul dintre apropiații tinerei, pentru Playtech.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.