Setari Cookie-uri

Dana Budeanu, sfaturi fără perdea pentru Valeriu Gheorghiță:Nu mai mergeți la bulgari domnule Gheorghiță, dv. nu știți...

Dana Budeanu a avut o reacție dură față de noul cuplu din showbiz, Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Creatoarea de modă i-a reproșat în termeni duri medicului Valeriu Gheorghiță alegerea de a o duce pe Monica în vacanță la bulgari.

Cel mai nou cuplu din showbiz, format din Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, a surprins pe multă lumea. Printre cei care au avut o reacție publică față de relația actriței cu medicul militar a fost și Dana Budeanu, care nu a ezitat să spună tot ceea ce gândește, fără ocolișuri.

Dana Budeanu l-a criticat în stilul propriu pe medicul SRI și l-a sfătuit să nu o mai ducă pe actrița Monica Bârlădeanu la mare, la bulgari, punând în evidență faptul că iubita lui are alte standarde de viață.

„Anunț populația că o cunosc pe Monica. Vom fi răzbunați. Că să nu pățească rău el, trebuie să se uite la toate verdictele despre mafioți. Nu e pregătit deloc. Uite, după astfel de experiențe, bărbații aleg altă cale. Nu că vom fi răzbunați, dar toată lumea va fi răzbunată. Uitasem de el. E ca în desenele cu Tom şi Jerry, când băga peștele în gură și scotea scheletul, acesta e Gheorghiță. Dragostea învinge, ori e ori nu mai e deloc. Asta se va întâmpla. Memorați, e frumos să suferi din dragoste. Nu mai mergeți la bulgari domnule Gheorghiță, dv. nu știți pe unde a fost Monica”, a spus Dana Budeanu, la România TV.

Citește și:

Mai mult, creatoarea de modă l-a taxat pe Valeriu Gheorghiță pentru faptul că a intrat în jacuzzi cu Monica Bârlădeanu.

Păi, voi știți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții? Păi, ea n-a intrat în viață ei în jacuzzi cu alții. Nu cred că există femeie să fi fost pe barosaneală și acum să tragă la sărăcie”, a mai spus Dana Budeanu.

Monica Bârlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță sperau să își trăiască începutul poveștii de dragoste departe de ochii curioșilor, însă nu a fost deloc așa. Cei doi au fost fotografiați în ipostaze tandre, într-un jacuzi dintr-o stațiune de pe litoralul bulgăresc.

Cu toate că se cunoștea faptul că medicul SRI este căsătorit, Monica Bârlădeanu a ținut să explice faptul că partenerul ei de viață este un bărbat liber, fără obligații.

Citește și:

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală.", a mărturisit celebra actriță.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.