Setari Cookie-uri

Dana Rogoz, despre relația specială a copiilor săi cu Barbu, fiul soțului ei dintr-o altă căsnicie: Sperăm să fie mereu uniți

Dana Rogoz a dezvăluit cum se înțeleg copiii ei cu Barbu, fiul soțului său dintr-o altă căsnicie.

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, formează o familie frumoasă și au împreună doi copii, Lia și Vlad. Totuși, familia lor este și mai complexă, având în vedere prezența lui Barbu, băiatul cel mare al regizorului, dintr-o căsnicie anterioară. Recent, Dana Rogoz a împărtășit cu publicul detalii despre relația armonioasă dintre cei trei copii și despre modul în care se menține echilibrul într-o familie numeroasă.

Chiar dacă Barbu este plecat la studii în străinătate, se pare că atunci când timpul îi permite, preferă să revină acasă pentru a petrece timp de calitate alături de cei mici. Dana Rogoz a dezvăluit că legătura dintre Vlad, Lia și Barbu este una bazată pe afecțiune reciprocă.

„Au o relație foarte frumoasă toți 3. Vlad și-a luat în serios rolul de frate mai mare al Liei și o iubește, o protejează, o alintă. Iar ea îl adoră pur și simplu. Barbu e plecat acum la studii în străinătate, dar când are o fereastră și se întoarce în țară, Vlad și Lia i-ar sta continuu în brațe, în cârcă, agățați de picioare sau fix pe cap," a mărturisit Dana Rogoz pentru Viva.ro.

Citește și:

Dana Rogoz a dezvăluit că speră ca legăturile strânse dintre cei trei copii să continue să se dezvolte în timp.

"Radu și cu mine sperăm să fie mereu uniți, căci nu există relație mai puternică decât cea dintre frați," a adăugat actrița.

În ceea ce privește vacanțele, Dana Rogoz a dezvăluit că preferă să-și organizeze programul în funcție de nevoile copiilor, evitând adesea să plece în concediu cu altte familii cu copii.

„Nu ne ajută nimeni în vacanțe, plecăm doar noi cu ei. Și, în general, evităm să ne cuplăm cu alte familii, pentru că lucrurile ni se par și mai greu de stăpânit când sunt mai mulți copii și, implicit, mai multe programe de somn, de masă, mai multe ritualuri, mai multe jucării de împărțiț etc," a explicat Dana Rogoz.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.