Setari Cookie-uri

Oana Roman trage un semnal de alarmă! Carne alterată într-un supermarket vizitat des de români!

Oana Roman a întâmpinat o situație neplăcută într-unul dintre cele mai vizitate supermarketuri din România. Ce răspuns a primit vedeta?

Oana Roman a fost pusă față în față cu o situație neplăcută și a ales să împărtășească publicului său experiența pe care a trăit-o recent. Vedeta s-a confruntat cu un episod nefericit atunci când a descoperit că o bucată de carne cumpărată dintr-un supermarket celebru se afla într-o stare de degradare avansată.

Fiica fostului premier Petre Roman s-a folosit de platforma ei de socializare pentru a atrage atenția asupra unei probleme serioase cu care s-a confruntat. După ce a achiziționat mai multe produse, printre care și o caserolă de carne tocată de vită-porc, Oana Roman a avut parte de o dezamăgire majoră când a constatat că produsul prezenta semne clare de alterare și avea un miros puternic și neplăcut. Vedeta a făcut public incidentul prin intermediul paginii sale de Instagram, atrăgând atenția atât a urmăritorilor săi, cât și a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). În postarea sa pe Instagram, vedeta a expus cu sinceritate neplăcerile întâmpinate și a cerut autorităților să ia măsuri în legătură cu calitatea produselor comercializate.

Citește și:

"Așa arată o carne cumpărată astăzi care are termen de valabilitate până pe 9 martie 2024 și nu vreți să știți cum pute. Deci, așa arată, ca să știți. ANPC-ul să se sesizeze, să se ducă peste domnii. Eu de obicei cumpăr carne de la măcelărie pe care o toacă în fața mea.", le-a povestit vedeta internauților.

După publicarea postării sale, Oana Roman a primit un sprijin considerabil din partea urmăritorilor săi, care au împărtășit propriile lor experiențe neplăcute. În plus, vedeta a dezvăluit că a primit un răspuns oficial din partea reprezentanților supermarketului, confirmând că se vor efectua verificări pentru a clarifica situația.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.