Setari Cookie-uri

Cosmin Nedelcu, condamnat la muncă în folosul comunității. Ce este obligat să facă actorul?

Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de Micutzu, a fost condamnat la muncă în folosul comunității în urma unui incident în care a fost acuzat de amenințare.

Cosmin Nedelcu, celebrul actor de comedie cunoscut sub numele de scenă Micutzu, se confruntă cu o situație delicată după ce a primit o condamnare la muncă în folosul comunității. Sentința impune ca Micutzu să presteze muncă neplătită timp de 30 de zile la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 4.

Decizia judiciară vine ca urmare a unui proces declanșat acum doi ani și jumătate, în care actorul a fost acuzat de amenințare. Procurorii au optat pentru o soluție mai indulgentă, renunțând la continuarea urmăririi penale a lui Cosmin Nedelcu și a celorlalți doi protagoniști implicați în acest incident. După o investigație îndelungată, care a inclus audieri și evaluarea probelor, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au decis că nu există un interes public semnificativ în continuarea urmăririi penale în acest caz.

Citește și:

Chiar dacă faptele puteau fi incriminate conform Codului Penal, autoritățile au concluzionat că acestea nu sunt de o gravitate extremă și au avut la bază un conflict spontan. Incidentul din august 2021, avut loc pe Calea Victoriei, a fost declanșat de un schimb de ironii între Micutzu și un grup de trecători, culminând cu izbucnirea unor violențe fizice.

Procurorii au analizat circumstanțele detaliat și au considerat că reacțiile actorului și ale celorlalți implicați au fost rezultatul unor impulsuri de moment, iar consecințele nu au fost de o gravitate care să justifice continuarea procesului penal, scrie spynews.ro.

Deși Micutzu și ceilalți implicați nu vor mai fi urmăriți penal, ei vor trebui să execute muncă în folosul comunității. Micutzu va lucra timp de 30 de zile la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 4. Este important de menționat că absența unei adeverințe de la locul de muncă ar putea determina reluarea procedurii penale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.