Setari Cookie-uri

Laura Cosoi, despre concediul de maternitate: Eu cred că acest concediu de doi ani este un pericol...

Laura Cosoi a vorbit despre viața cu 3 copii și a dezvăluit că își dorește să își mărească familia, din nou. Actrița a tras și un semnal de alarmă cu privire la concediul de maternitate, pe care l-a numit un "pericol" pentru proapetele mămici.

Laura Cosoi este mămica a 3 fete, Vera, Rita și Lara, iar împreună cu Cosmin Curticăpean formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Chiar dacă este o mămică tare implicată în educația copiilor ei, Laura a continuat și cu viața profesională, jucând în seriale și piese de teatru.

Laura Cosoi a vorbit recent despre viața cu 3 copii, dar și despre posibilitatea de a-și mări familia. Se pare că soțul actriței își mai dorește încă un copil, mai ales că este un tătic implicat în creșterea fetițelor sale.

„Eu cred că da (n.red.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult”, a declarat Laura Cosoi, în emisiunea FRESH! by Unica.

Citește și:

Mai mult, actrița este convinsă că există un pericol în cei doi ani de concediu de maternitate. Laura Cosoi este de părere că proaspetele mămici mai au și alte nevoi după naștere care, dacă nu sunt îndeplinite, vor cauza depresia postnatală.

„Nu, n-am suferit. Aș fi putut să ajung la anxietate după nașterea Ritei, când am stat mai mult acasă decât am făcut-o după celelalte două sarcini.

E doar părerea mea. Eu cred că acest concediu de doi ani este un pericol. Lipsește profund socializarea care să nu fie neapărat în parc cu alte mămici în care să discuți numai despre copii. Ca femei, avem nevoie și de alte lucruri pe care să le facem.
Ok, nu poți să-ți dai copilul la creșă, dar cred că după un an ar trebui să te iei în considerare mai mult”, a mai explicat Laura Cosoi, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.