Setari Cookie-uri

Dan Negru, ironizat și pus la punct de Mircea Badea: Să creadă lumea că el este cult...

Dan Negru a fost ținta criticilor lui Mircea Badea, după ce acesta i-a criticat ultimul video postat pe social media.

În ultima perioadă, social media a fost martoră la un schimb acerb de replici între doi cunoscuți prezentatori de televiziune, Mircea Badea și Dan Negru. Conflictul a izbucnit pe fondul unor critici aduse de Mircea Badea la adresa conținutului realizat de Dan Negru pe rețelele de socializare, declarații care au generat un val de reacții și controverse în presă.

Dan Negru, prezentatorul de la Kanal D, s-a remarcat în ultima perioadă prin producerea și distribuirea de scurte filmulețe informative pe rețelele de socializare, în care prezintă diferite locuri și aspecte ale culturii și realității sociale. De la prezentarea unor locuri istorice din București până la detalii despre cultura țărilor vizitate, Dan Negru a încercat să ofere o perspectivă variată și interesantă asupra lumii din jurul său.

Citește și:

Cu toate acestea, criticile nu au întârziat să apară. Mircea Badea, prezentator la Antena 3 CNN, a făcut declarații aspre la adresa lui Dan Negru, catalogându-l drept un individ care își repetă adesea informațiile și care nu ar avea o cultură pe măsura imaginii pe care încearcă să o promoveze. Acesta a exemplificat prin filmul realizat de Negru în Dublin, pe care l-a considerat plictisitor și lipsit de substanță.

„Eu am că văzut așa-zisa presă, media din România, tot preia orice râgâie Dan Negru când mai citește el câte-o filă din aia de calendar și mai dă câte-un citat care se potrivește ca nuca-n gard ca să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc”, a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii sale.

Citește și:

Tensiunea a pornit de la un video postat pe rețelele de socializare, acolo unde Dan Negru a postat un filmuleț în care critica o biserică din Dublin transformată în restaurant, subliniind că nu ar fi văzut așa ceva în România.

„Biserica asta transformată în restaurant e în Dublin, în centrul Dublinului, capitala Irlandei. E o biserică veche, 1700. Uite orga! Transformată în restaurant. O biserică transformată în restaurant. Restaurant, ornament, armament, kent, te-am închis. Fazan. Restaurant. Poate că și eu mă transform în restaurant. Ia uitați-vă! Mese, mâncare, biserica asta transformată în restaurant. Doamne, mi s-a scorojit creierul și creierul meu cred că e un restaurant. Trecem mai departe la restaurant. Cum dracului nu sunt eu miliardar pe planeta asta transformată în restaurant? Vai de capul nostru! Nu există așa ceva pe planeta Pământ”, a mai spus Dan Negru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.