Setari Cookie-uri

Oana Roman a reacționat după criticile aduse de Selly: Mă amuză foarte tare ...

Oana Roman a reacționat dur, după ultimele declarații ale lui Selly în ceea ce o priveste.

Conflictul dintre Oana Roman și Selly pare să nu se stingă, iar recent vedeta a avut de oferit o nouă replică la adresa vloggerului, după ce acesta a avut cuvinte acide la adresa ei, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. De-a lungul timpului, Oana Roman și Selly s-au aflat în centrul unor polemici și dispute publice, iar acum, în urma ultimelor comentarii ale lui Selly, războiul dintre ei ia o nouă turnură.

Selly a fost provocat să o descrie pe Oana Roman în câteva cuvinte, iar reacția sa nu a fost una favorabilă. Vlogger-ul a folosit termeni duri, caracterizând-o pe vedetă ca fiind demagogă și vorbitoare deșartă, iar aceste cuvinte nu au trecut neobservate de către Oana Roman.

„Demagogă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă, la adresa mea cel puțin, poate în rest nu este. Așa a fost. Și o mamă bună, probabil, ăsta ar fi al patrulea. Habar nu am.

Citește și:

Nu i-am urmărit activitatea profesională. Încearcă să facă niște discursuri, să atragă atenția, să se dea mai interesantă decât e, ea referindu-se la mine. A făcut niște comentarii la adresa mea, care nu știu de unde au apărut”, a spus Selly despre Oana Roman, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În replică, vedeta s-a amuzat pe marginea descrierii făcute de Selly și a subliniat că acesta a folosit greșit un termen în discursul său. Oana Roman a reacționat cu umor, sfătuindu-l pe vlogger să nu mai utilizeze cuvinte pe care nu le înțelege și să consulte DEX-ul înainte de a le folosi.

„În momentul în care folosim un termen, trebuie să știm și la ce se referă. Dacă îl folosim doar așa ca să aruncăm niște cuvinte, ne facem de râs. Mi s-au adresat multe cuvinte de-a lungul vieții, dar mă amuză foarte tare când cineva îmi adresează un cuvânt al cărui înțeles nu îl cunoaște, ca să mă devalorizeze adresându-mi cuvinte care nu au legătură cu ceea ce vrea persoana respectivă să spună. Eu am înțeles ce vrea să spună el, numai că nu i-a ieșit și doar m-a făcut să râd foarte tare. Să aflăm din DEX ce înseamnă a fi demagog și ce înseamnă demagogia înainte să folosim acest termen, zic și eu”, a reacționat Oana Roman, în mediul online.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.