Setari Cookie-uri

Oana Radu a pierdut în instanță în fața fostului soț, Cătălin Dobrescu! Artista este bună de plată

În ciuda eforturilor sale, Oana Radu a suferit o înfrângere la recentul termen de judecată, iar judecătorii i-au respins cererea, obligând-o să plătească cheltuielile de judecată.

După un divorț inițial amiabil, situația dintre Oana Radu și fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, a luat o întorsătură dramatică, migrând în instanță. Artista a decis să își caute dreptatea în fața judecătorilor, deschizând trei procese împotriva antrenorului de fitness. Cu toate acestea, ultimul termen a adus vești proaste pentru Oana Radu.

Într-un proces ce vizează sechestrul judiciar, cererea Oanei Radu a fost respinsă de judecători, iar decizia a venit ca o lovitură pentru cântăreață. Nu doar că cererea sa a fost respinsă, dar ea a fost obligată să plătească fostului ei soț suma de 2000 de lei, reprezentând cheltuielile de judecată.

”Respinge cererea. Obligă reclamanta să plătească pârâtului Dobrescu Cătălin Elvis suma de 2.000 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu drept de apel, care se va depune la Tribunalul Dolj, în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată astăzi, 23.04.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Citește și:

Cu toate că decizia instanței este definitivă, Oana Radu încă mai are posibilitatea de a face apel în termen de cinci zile, în cazul în care consideră că drepturile sale nu au fost respectate. Cu toate acestea, această înfrângere în instanță marchează un alt moment dificil în povestea tumultuoasă dintre cei doi foști parteneri.

În timpul căsniciei lor, Oana Radu a dezvăluit că a trecut prin momente dificile și a recunoscut că după despărțire, a simțit teamă față de Cătălin Dobrescu, amintind de amenințările acestuia.

„Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit. Mi-am dat seama că nu sunt singură și mi-am dat seama că mă pot folosi de treaba asta, pentru că sunt persoană publică și pot să cer ajutorul, că nu este nimeni mai presus de nimeni în țara asta, mai presus de lege. Am crezut că o să putem rezolva chestiile astea între noi”, a declarat Oana Radu, la Xtra Night Show.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.